Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

Цифрова бібліотека


Підлога із цифровим друком

Щось інше!
Не зважаючи на те, що у нас дуже широкий асортимент підлоги, ми все ще можемо уявити, що ви шукаєте щось повністю інше, ні на що не схоже. Із технологіями цифровогу друку відкриваються нові можливості. Ми можемо надрукувати на вініловому чи флокованому покритті Flotex будь-які дизайни від абстрактних візерунків із незвичними кольорами до надзвичайно реалістичних природніх, наприклад трава чи вода. Додайти підлозі глибини із візерунком 3D чи створіть ефект “trompe d ‘oeil”.

Цифрова бібліотека.
У бібліотеці ми розподілили наші "стандартні" цифрові дизайни на 8 категорій та за допомогою застосунку FloorVisualizer ви можете одразу переглянути їх візуалізацію в інтер'єрі. У вас також є можливість змінити колір у більшості візерунків.

Всі дизайни цифрового друку на Flotex можна також замовити у версії вільного монтування (без клею): Flotex Next. Замовити Flotex Next можна додавши суфікс NX до звичайного номеру артикулу.

Дитячий центр Aldinga  - цифровий друк на вінілі
Flower rhapsody rust | Flotex
Linear flotex vision

Floral

Хто не отримує задоволення від квітів? Відчуття весни чи вражаючих кольорів, просто розмістіть їх на підлозі. Наша категорія Floral пропонує все це. Великі квіти, букети чи навіть картини Ваг Гога у вас під ногами.

Перегляньте категорію Floral у цифровій біблотеці

Linear

Якщо є потреба у більше направленому візерунку підлоги, перегляньте нашу категорію Linear. Ви можете змінити кольори візерунків Cord у цій секції, щоб вони відповідали вашому дизайну.

Перегляньте категорію Linear у нашій цифровій бібліотеці

Цифрова бібліотека | Textile
Цифрова бібліотека | Textile

Textile

Ви будете вражені як тактильно виглядають візерунки у категорії текстилю. Люди точно захочуть торкнутись підлоги, щоб зрозуміти на що саме вони дивляться. Чи це буде Flotex чи вініл, вони будуть в захопленні.

Перегляньте категорію Textile у нашій цифровій бібліотеці

Geometric | Graphic

Жива підлога із лініями, що рухаються чи прінти по всій поверхні точно виділить ваш простір. Спеціальний дизайн допоможе зробити ваш інтер'єр більш привабливим та затримає відвудувачів на довше.

Перегляньте категорію Geometric | Graphic у нашій цифровій бібліотеці

природні дизайни на замовлення
природні дизайни на замовлення

Organic

Природні візерунки оживляють інтер'єр, але в той же час роблять його спокійним. У цій категорії є 3 візерунки, яким ви можете змінити колір, щоб надати власної родзинки.

Перегляньтекатегорію Organic у нашій цифровій бібліотеці

Natural World

Ходіння по траві чи осінньому листі надає відчуття зв'язку з природою. Ми можемо дещо пристимулювати це відчуття надрукувавши відповідні візерунки на підлозі. Перенесіть природу в середину приміщення!

Перегляньте категорію Natural World у нашій цифровій бібілотеці

Terrazzo Large
Blue Terrazzo

Stone | Ceramic

Терраццо чи португальська плитка все ще популярні візерунки в індустрії підлог. Коли справжній камінь точно не варіант для приміщення, ви завжди можете надрукувати його на підлозі із вінілу чи Flotex.

Перегляньте категорію Stone | Ceramic у нашій цифровій бібліотеці

Statement

У цій категорії ми зібрали найбільш ефектні дизайни, які допоможуть зробити перше враження від інтер'єру незабутнім.

Перегляньте категорію Statement у нашій цифровій бібліотеці

Fast Flooring - швидкі рішення

Більшість наших покриттів підлог Flotex монтуються із застосуванням клею, але всі артикули із цифрової бібілотеки можуть бути виготовлені у технічній версії "вільного монтування" (без клею):
Flotex Next
Покриття підлоги Flotex Next поєднує відмінні властивості Flotex із перевагами вільного монтування: відсутність потреби у застосуванні клею, зменшення часу на монтування, економія коштів. Все це робить дане покриття чудовим рішенням для завантажених просторів, де не бажано перериватись на довго для заміни підлоги. Flotex Next може застосовуватись одразу після монтування.

Ви можете замовити Flotex Next додавши суфікс NX до коду звичайного артикулу.

Fast flooring logo
Підлога на замовлення

Підлога на замовлення

Коли вам не достатньо навіть нашої широкої цифрової бібілотеки, ви можете створити власну підлогу! Ваш логотип чи інший візерунок може бути надрукований на замовлення. Для цього зв'яжіться із нашою командою чи партнерами.

Підлога на замовлення - Як це працює?

Підлога на замовлення - Приклади