Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webinar

Het effect van kleur in binnenruimtes

In dit webinar bespraken Karen Haller en Carola Seybold het belang van kleur bij het creëren van effectieve kleurenschema's voor residentiële en commerciële ruimtes.

Webinar Colour Psychology

Webinar Kleur ...! De impact op het welzijn in binnenruimtes

Er zijn al talloze onderzoeken gevoerd naar het gebruik en de effecten van kleuren. Kleuren kunnen tenslotte even krachtig zijn als woorden, en zelfs ons welzijn beïnvloeden. Gelukkig kunnen designers en architecten tijdens het ontwerpproces terugvallen op nuttige tools en richtlijnen.

In ons meest recente webinar over het belang van kleuren vertellen Carola Seybold, Head of Global Key Account Management bij PANTONE®, en Karen Haller, een toonaangevende internationale experte in de psychologie van kleuren en design, hoe je doeltreffende kleurenschema's creëert voor woningen en commerciële ruimtes.

Karen en Carola hadden het uitgebreid over trendvoorspellingen, invloeden van buitenaf, persoonlijke kleurvoorkeuren, kleurenpsychologie in de praktijk en mensgericht ontwerpen.

Pantone Colours

'Tot 85% van onze aankoopbeslissingen zijn gebaseerd op kleur. Of het nu gaat om een product of mensen die een café of restaurant binnengaan, of iets kopen voor in huis: kleur is de belangrijkste drijfveer. [...] Kleur laat ons iets voelen en creëert die zo belangrijke emotionele band.'

Karen Haller, Colour & Behavioural Design Expert

Herbekijk het webinar
Colour...! Effects on Well-being in Interior Spaces

Over Carola Seybold

Carola Seybold is Head of Global Key Account Management bij PANTONE®. Het kleursysteem van het bedrijf wordt toegepast in alle branches die werken met kleur. Denk maar aan de textiel-, mode-, beauty- en interieursector, net als in de wereld van architectuur en industrieel design. De ruim 10.000 gestandaardiseerde kleuren worden gebruikt bij drukwerk, textiel, plastic, verf, coatings en andere materialen.

Carola leidt het internationale team van keyaccountmanagers die klanten over de hele wereld ondersteunen. Haar voornaamste taken zijn de ontwikkeling en uitvoering van verkoop- en marketingstrategieën voor keyaccounts, en de uitbouw van nieuwe verkoopkanalen en verkoopgebieden.

VOLG CAROLA OP LINKEDIN

Webinar - Carola Seybold

Over Karen Haller

Karen Haller is een toonaangevende internationale experte in de psychologie van kleuren en design. Haar specialisaties: het gebruik van kleuren door merken en bedrijven, kleur in interieurs en de gezondheidszorg, en het effect van kleuren op ons welzijn. Ze bestudeert al meer dan twintig jaar kleuren. Daardoor weet ze perfect hoe kleuren op ons gemoed werken en ons beïnvloeden, en hoe bedrijven en designers met kleuren positief gedrag kunnen stimuleren.

Ze schreef de bestseller The Little Book of Colour ('Het kleine boek over kleur', vertaald in veertien talen) en werkte mee aan Colour Design Theories and Applications, een handboek voor professionals.

LEES MEER OVER KAREN VOLG KAREN OP LINKEDIN

Webinar - Karen Haller