Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webinar DESIGNTRENDS

Bouw- en designtrends in 2022

In ons meest recente Forbo Flooring Systems webinar bespraken trendspecialisten Jan Agelink en Dorothé Kessels de nieuwe en de toekomstige bouw- en designtrends.

Webinar Design Trends

Webinar Bouw- en designtrends in 2022

Voor architecten en ontwerpers is het belangrijk om de vinger aan de pols te houden als het gaat over de nieuwste bouw- en designtrends. Deze trends goed kennen en begrijpen is essentieel voor het succes van een ontwerper. Forbo Flooring Systems weet hoe belangrijk het is om de modernste en de meest eigentijdse vloerontwerpen op de markt aan te bieden, gebaseerd op die nieuwste trends.

Tijdens deze exclusieve webinar ontdekken we hoe trends geïdentificeerd worden, en etaleren we de belangrijkste trends voor 2022 op basis van de analyse van globale en lokale trends en aan de hand van oogverblindend beeldmateriaal. De webinar toont ook hoe deze trends verwerkt worden in de vloeroplossingen die we binnenkort aan u voorstellen.

In samenwerking met trendvoorspeller Jan Agelink bieden we u een objectieve blik op de trends, en tonen we u hoe Forbo Flooring die omzet naar producten.

Begin het jaar goed en laat u helemaal onderdompelen in de relevante trends voor 2022 in de wereld van de gebouwde omgeving en interieurdesign.

Webinar design trends 2022

Herbekijk onze webinar
Building and Design Trends in 2022

Over Jan Agelink

Jan Agelink werkt al sinds 1994 als trendvoorspeller. Hij combineert een duidelijke analyse van globale en lokale trends, met zijn talent om oogverblindend beeldmateriaal uit te kiezen. Zijn visie op de toekomst is erg waardevol voor sectoren zoals mode, lifestyle, design, gezondheid, interieur, retail en voeding.

Jan verbindt de trends van de zes ‘big drivers’ in onze wereld – technologie, kunst en cultuur, demografie, economie, politiek en ecologie – en zet ze om in stof tot nadenken. Hij adviseert internationale merken en bedrijven met concepten die een brug slaan tussen de waarden van de merken, en relevante socioculturele trends.

MEER OVER JAN AGELINK
VOLG JAN OP INSTAGRAM

Webinar Design Trends | Jan Agelink, trend forecaster & design director

Over Dorothé Kessels

Dorothé Kessels is Director Global Design bij Forbo Flooring Systems. Voordat ze in 2005 bij Forbo kwam werken, was Dorothé partner bij Amsterdam Design Associates. Ze deed internationale ervaring op in de ontwikkeling van oppervlakteontwerpen en kleurencollecties voor muurbekleding, textiel en de verfindustrie.

Nadat ze afstudeerde aan de Design Academy Eindhoven, vond ze haar eerste freelanceactiviteiten in Azië. Daar besefte Dorothé dat het cruciaal is voor een goed ontwerp om interactie te hebben met de eindklant en om de lokale en culturele vereisten erin op te nemen. Bij Forbo Flooring is design niet alleen de belangrijkste onderscheidende factor voor succes, maar is het ook stevig verankerd in de bedrijfsvisie.

VOLG DOROTHÉ OP LINKEDIN

Webinar Design Trends | Dorothé Kessels, Director Global Design

Heeft u een van onze vorige webinars gemist?