Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webinar DESIGN TRENDS

Bouw- en designtrends in 2023

In ons nieuwe Forbo Flooring Systems webinar bespreken trenddeskundigen Christoph Brach en Thomas Eurlings nieuwe en de toekomstige bouw- en designtrends.

Webinar Design Trends 2023 | Forbo Flooring Systems | photo courtesy of Raw Color

Gratis webinar Bouw- en designtrends in 2023

Welke wereldwijde designtrends mag je verwachten in 2023? We laten je de belangrijkste zien in dit exclusieve webinar, compleet met prachtige beelden.

Gastspreker Christoph Brach is medeoprichter van de ontwerpstudio Raw Color. Hij is een productontwerper met een eigentijdse benadering van hoe kleur onze omgeving beïnvloedt en heeft een sterk onderzoekende houding ten opzichte van duurzame kleurstoffen en materialen.

Thomas Eurlings, onafhankelijk product- en interieurontwerper en senior designer vinyl bij Forbo Flooring Systems, geeft een voorproefje van ons nieuwste trendrapport, waarin de nieuwe mindset en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid worden besproken, maar ook hoe dit zich vertaalt naar de gebouwde omgeving en onze vloerproducten.

Begin het jaar goed en laat je helemaal onderdompelen in de relevante trends voor 2023 in de wereld van de gebouwde omgeving en interieurdesign.

Allura Flex 1506 taupe sand + 9017 fox orange

Over Christoph Brach/Raw Color

Raw Color, opgericht door ontwerpers Christoph Brach en Daniera ter Haar, heeft een uniek inzicht in het gebruik van kleur in design. Raw Color werkt over disciplines heen en mengt grafiek, fotografie en productontwerp. Het helpt bedrijven de middelen te ontwikkelen die ze nodig hebben om een positie in te nemen voor de nabije en verre toekomst. Het werk van de studio weerspiegelt een verfijnde behandeling van materiaal, belichaamd door onderzoek en experimenten om een visuele taal op te bouwen.

De studio is gevestigd in Eindhoven (NL) en heeft internationale klanten waaronder Adidas, Dutch Invertuals, Ikea, Kvadrat, Nanimarquina, Sancal en Samsung. Het werk is opgenomen in de collecties van Cooper Hewitt Museum, Stedelijk Museum Amsterdam en TextielMuseum (NL).

Meer over RAW COLOR
Volg RAW COLOR Op INSTAGRAM

Christoph Brach | photo courtesy of Christoph Brach/Raw Color

Over Thomas Eurlings

Thomas Eurlings werkt sinds 2012 als Senior Designer Vinyl bij Forbo Flooring Systems. Hij werkt aan collecties als Allura (LVT) en Eternal (vinyl) en is hij samen met designer collega Marijke Griffioen verantwoordelijk voor diverse Forbo Flooring trendpublicaties, zoals het jaarlijkse trendrapport en de nieuwe trendkleurselectie 'Mood of the Season'.

Als oprichter van ThomasE, een internationaal opererende creatieve studio gevestigd in Amsterdam, ontwerpt Thomas zowel complete interieurs als interieurproducten en sieraden. De interieurproducten variëren tussen maatwerk en off the shelf-items. Hetzelfde geldt voor de meeste sieradencollecties van ThomasE. Naast zijn eigen ontwerpen adviseert Eurlings diverse bedrijven over hun creatieve uitdagingen. Dit werk omvat zowel incidenteel advies en consultancy als langdurige betrokkenheid als creatief directeur.

Meer over THOMAS
volg THOMAS op INSTAGRAM

Thomas Eurlings | photo courtesy of Thomas Eurlings

Heb je een van onze vorige webinars gemist?