Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Stayokay - Nederland

  • StayOkay
  • StayOkay
  • StayOkay

Stayokay, de Nederlandse keten van 26 hostels in een groene omgeving, hebben kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom kiest Jan Hoolsema, manager Bouwzaken, bij voorkeur voor producten van Forbo. In vele Stayokays ligt Marmoleum, Allura en Flotex. Duurzaamheid is voor Stayokay erg belangrijk.
“Bij bijna alles wordt gelet op duurzaamheid. Dat geldt voor de vloeren, maar ook voor bijvoorbeeld keramische producten, gordijnen en de inkoop van energie. In dat duurzame plaatje past Marmoleum heel goed. Het wordt gewoon in Nederland gemaakt. Daar komt bij dat het recyclebaar is. Als we Marmoleum weghalen uit onze hostels, is dat meestal niet omdat het versleten is, maar omdat men weleens wat anders wil.”
De vestiging in Haarlem heeft op een bijzondere manier voor Allura gekozen. Door mee te doen aan een internationale Allura-wedstrijd en deze wedstrijd vervolgens te winnen.
“We waren blij verrast dat we de prijs had gewonnen en zijn zeer content met het eindresultaat. Het ziet er toch weer even anders uit dan we gewend zijn.”

Ontwerper (vloer) Stayokay Haarlem
Geïnstalleerd door Hanic, Ammerstol
Fotograaf Erik Poffers
Locatie Haarlem, NL

Documenten

  • Document