Välj Ert land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche


Als HR Business Partner ben je onderdeel van een vooruitstrevend HR team bestaande uit 5 collega’s. Je rapporteert aan de Directeur HR Nederland.

HR Business Partner

Als HR Business Partner werk je samen met je collega’s van het HR team vanuit het kantoor in Assendelft. Samen ondersteunen jullie op HR gebied de 550 medewerkers en leidinggevenden die werkzaam zijn binnen de verschillende afdelingen. Je bent het aanspreekpunt voor onder andere de afdeling Sales & Marketing, IT en corporate Staf ( in totaal 250 medewerkers).

Je bent een enthousiasmerende en daadkrachtige persoonlijkheid die, naast een aantal uitvoerende taken, de medewerkers coacht, motiveert en ondersteunt bij HR gerelateerde vraagstukken. Mensen kunnen op je rekenen, je neemt beslissingen, loopt niet weg voor jouw verantwoordelijkheden, maar wijst anderen ook op die van hen.

Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van de leidinggevende en het management. Je bent kritisch en houdt het belang van medewerkers en organisatie scherp in het oog. Je weet de strategie te vertalen naar operationele HR doelstellingen en bent in staat deze om te zetten in acties. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van circa 250 medewerkers en hun leidinggevenden. Je bent verantwoordelijk voor:

- Het adviseren en begeleiden van leidinggevenden en management bij de uitvoering van het vastgestelde HR-beleid en de toepassing van de verschillende HR-instrumenten;

- Werving en selectie van nieuwe medewerkers;

- Het actief adviseren bij vraagstukken omtrent arbeidsomstandigheden, arbeidsverhoudingen of conflictsituaties;

- Zorgdragen voor een correcte toepassing van de CAO, HR-beleid, bedrijfsreglement, wet- en regelgeving;
- Het informeren, adviseren en begeleiden van ziekteverzuim- en re-integratietrajecten conform de Wet Verbetering Poortwachter.

Als HR Business Partner ben je in staat snel te schakelen en communiceer je gemakkelijk op alle niveaus binnen diverse lagen van de organisatie. Je hebt inzicht in, en een natuurlijke nieuwsgierigheid voor wat er in de organisatie gebeurt. Je bent initiatiefrijk, proactief, omgevingssensitief en probleemoplossend. Je bent klantgericht, assertief en benaderbaar en je sta midden in de organisatie. Je wacht niet tot de vragen naar jou komen maar bent proactief en zichtbaar. Naast HR gerelateerde vraagstukken denk je mee met de business, heb je zakelijk inzicht, weet je visie te ontwikkelen en schakel je gemakkelijk tussen tactisch en strategisch niveau.


De persoon die wij zoeken, herkent zich in het volgende profiel:
- Een succesvol afgeronde HBO opleiding in de richting van Human Resource Management of een vergelijkbare opleiding.

- Relevante werkervaring in een soortgelijke, brede HR functie.

- Een servicegerichte en collegiale instelling, maar bent ook kritisch.

- Goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift.

- Weet de juiste prioriteiten te stellen in deze zelfstandige rol en je weet een goede balans te houden tussen de verschillende belangen.

Tevens ben je fulltime beschikbaar. Je bent gedreven in je werk en betrokken bij de organisatie waarvoor je werkzaam bent.

Nadat we je CV hebben ontvangen volgt een interview bij Habilis. Tijdens dit interview vertelt Peter Paul Dings je over Forbo Flooring Systems en de uitdaging die er ligt.

Je krijgt informatie over de cultuur, waar de organisatie staat en waar men naar toe wil. Daarnaast wordt uitgebreid op de functie ingegaan en krijg jij de mogelijkheid om jezelf te presenteren en alles te vragen wat je wilt weten.

Ben je na dit interview positief en is Peter Paul Dings dat ook, dan word je voorgesteld aan Forbo Flooring Sytems.

Ben jij de nieuwe HR Business Partner bij Forbo Flooring Systems? Reageer dan direct en stuur je CV naar een van onderstaande contactpersonen:


Dorrie Wijnhoven
Recruitment Consultant
06 251 12 831
wijnhoven@habilis.nl

wijnhoven@habilis.nl