국가 선택

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Movement Systems neemt wereldwijd een leidende positie in als aanbieder van hoogwaardige transport- en procesbanden, kunststof modulebanden, eersteklas aandrijfriemen en tand- en platte riemen van synthetische materialen. Deze producten staan bekend onder de merknaam Siegling. Ze worden gebruikt voor allerlei uiteenlopende toepassingen in industrie, handel en dienstverlening, bijvoorbeeld als transport- en procesbanden in de levensmiddelenindustrie, als loopbanden in fitnesscentra of als platte riemen in postsorteermachines.

Als

Service Monteur

ben je samen met je collega’s verantwoordelijk een optimale klanttevredenheid. Dit doe je door middel van inspectie, montage en onderhouden van transport- en procesbanden en aandrijfriemen. Hierbij schijf je SERVICE met hoofdletters.

Na een intensieve training on the job, zowel in onze werkplaats als door meelopen met je ervaren collega’s, ga je zelfstandig op pad met een compleet uitgeruste service bus. Je helpt onze klanten bij het oplossen van storingen en preventieve vervanging. Jij zorgt ervoor dat de productieprocessen van onze klanten niet stilvallen.

Praktijk
Via één van jouw collega’s op de binnendienst krijg je de melding dat bij een koekjesfabriek de transportband na de oven kapot is. Dit betekent dat het productieproces stagneert en de hele fabriek stilstaat. Dit kost jouw klant € 20.000,- per uur. Wat doe je?

Gelukkig heeft jouw collega al wat voorbereidend werk gedaan. Zo weet je dat er speciaal voor deze klant een reserveband in onze vestiging op voorraad ligt. In overleg met je collega besluiten jullie om deze montage met twee monteurs uit te voeren.

Je collega informeert de klant en samen organiseren jullie de uitvoering. Jullie halen de nieuwe band op onze vestiging en gaan samen met het materiaal en de benodigde gereedschappen naar de klant. Tijdens de montage bespreken jullie de activiteiten en voortgang met de klant. Tevens lossen jullie problemen die zich op locatie voordoen in overleg met klant op.

Na afloop van de montage bel je met je collega op de binnendienst om je af te melden en eventuele bijzonderheden te bespreken.

Wat breng je mee?
  • Je schrijft SERVICE met hoofletters, je hebt dus een service- en klantgerichte instelling.
  • Je hebt een opleiding op MBO niveau 4 niveau, WTB-/Machinebouw, of gelijkwaardig werk- en denkniveau.
  • Goede communicatieve vaardigheden. Kennis van Engels en Duits kan een pré zijn.
  • In bezit van rijbewijs B/E.
  • VCA basisveiligheid.
  • Bereidheid tot het periodiek draaien van 24/7 storingsdiensten.

Werken bij Forbo Siegling
Forbo Siegling is wereldwijd een toonaangevende speler op het gebied van kunststof
transportbanden en accessoires. Met vestigingen in meer dan 50 landen en productielocaties op elk continent zijn onze producten bijna overal terug te vinden. Van koekjesfabrieken tot inchecken bagage afhandelingssystemen op vliegvelden.

In Nederland werken wij met een enthousiast team van ongeveer 50 mensen aan de verdere ontwikkeling van onze producten, klanten en markt.

Voor meer informatie of sollicitatie kun je contact opnemen met Bertus Dalhuisen, Head of Sales, 0313-491107


bertus.dalhuisen@forbo.com