Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

marmoleum
cocoa

Innovatie die van de natuur komt. Marmoleum Cocoa omarmt onze ethos van duurzaam ontwerpen en is een nieuwe toevoeging aan onze Marmoleum collectie. Door het toevoegen van cacaoschillen aan de traditionele lijst van Marmoleum ingrediënten hebben we een nieuwe en spannende oppervlaktestructuur gecreëerd die zowel natuurlijk oogt als een eigentijdse uitstraling geeft.

Producten

Marmoleum Cocoa

Design Awards 2017

iF DESIGN AWARD 2017 en Red Dot Design Award voor Marmoleum Cocoa

On'ze nieuwe Marmoleum Cocoa collectie, met de unieke toevoeging van cacaoschillen, is zowel bekroond met de iF design award 2017 als met de Red dot design award 2017.

"Het gebruik de cacaoschillen als onderdeel van de Marmoleum Cocoa collectie verbetert niet alleen de duurzame profiel van linoleum, maar resulteert ook in een nieuw tastbaar element. Een ontwerp waarbij de subtiel strooisel en fijne kleuring een nieuw en innovatieve ontwerp voor de categorie linoleum product te weeg brengen."

IF Design award and Reddot 2017 NW

Video Gouden Wikkel

De Gouden Wikkel

Klanten die nu het nieuwe Marmoleum Cocoa aanschaffen, waarin de schillen van de cacaoboon zijn geupcycled, maken kans op een gratis vloer. Forbo Flooring heeft naar analogie van Roald Dahls boek ‘Sjakie en de Chocoladefabriek’ gouden wikkels om een flink aantal rollen Marmoleum Cocoa gewikkeld. Ontvangt u zo’n rol, dan hoeft u die niet te betalen.