Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

PVC

PVC

A Forbo PVC padlózatai a legkiválóbb választás olyan helyiségekbe mint pl. ahol az emberek dolgoznak, tanulnak, játszanak vagy ahol éppen csak a napi rutinjukat intézik. Dizájn, csúszásgátlás, akusztikai komfort, könnyű karbantarthatóság és tartósság a kulcsfontosságú jellemzői PVC termékeinknek. Tekercsekben és modulokban is elérhetőek illetve széles választékú dizájnokban: fa, kő és fém mintázatokban. Megfelelő olyan professzionális környezetekben is mint pl. az egészségügy, iskolák, irodák és kiskereskedések.

 • PVC
 • PVC
 • PVC
 • Eternal design vinyl sheet 13122 & 44852
  Eternal design tekercses PVC

  Eternal design tekercses PVC

  A Forbo új Eternal kollekciója egy tovább fejlesztett változata a korábbi természetes hatású fa, kő, textil és színes mintázatú dizájnoknak, kibővítve néhány exkluzív digitálisan nyomtatott mintával. Az Eternal egy csúcstechnológiával gyártott heterogén kompakt tekercses PVC, amely megfelelő szinte minden általános célnak a különféle szegmensekben. A legújabb gyártási technológiának köszönhetően legalább 50% újrahasznosított anyagot tartalmaz és 100%-ban ftalát mentes.

 • Eternal Original 11612 mid oak
  Eternal Original

  Eternal Original

  Az Eternal Original tekercses PVC igazi Forbo minőséget kínál. A fa- és beton mintázatú időtlen dizájn illetve a színes Smaragd kollekció praktikusságot és tartósságot nyújt. Az Eternal Original kiváló választás szinte bármely környezetbe, amely nem fogja Önt cserben hagyni.

 • Surestep Mineral 89922
  Step safety vinyl

  Step safety vinyl

  Safety. Design. Confidence. Step is a particle enhanced floor covering ensuring a lifetime slip resistant performance. With Step Forbo introduces its new, unique and innovative slip resistant “Step Crystals” that combine excellent non slip properties with a clear and bright visual. Our Step collection contains slip resistant floors ranging up to R12 and offers the best ‘bare foot’, as well as ‘bare foot / foot wear’ non slip solutions.

 • Sarlon Sparkling
  Sarlon Sparkling

  Sarlon Sparkling acoustic vinyl

  Finally, unlimited colour! Sarlon Sparkling is presented in both bright and softer colour tones which allows for great design possibilities. This acoustic vinyl flooring offers improved hygiene due to antibacterial properties and a safe environment of a non slip floor. It is durable, stain resistant and extremely dimensional stable. An excellent flooring choice for the healthcare segment!

LRV & NCS kódok

LRV & NCS kódok

LRV & NCS kódok
Az építészetben, a Light Reflectance Value (LRV)=Visszatükröződési Érték, a látható és használható fény százalékos mérése, mely visszatükröződik a felületről megvilágításkor. A LRV-t érdemes figyelembe venni szín választáskor. Egy szín hozzávetőleges LRV értéke mutatja a fény láthatóságát, melyet a szín visszatükröz. A fekete fényvisszaverődési értéke 0% és elnyeli az összes fényt. A fehér szín fényvisszaverődési értéke 100%, így az épületeket világosan és hűvösen tartja. Ezek az értékek összeköthetőek a villanyáram használatának mértékével, ahol a világosabb színeknek kevesebb világításra van szükségük, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo termék hordoz egy fényvisszaverődési értéket, mely megtalálható a kollekciót tartalmazó oldalon a termék leírásában.

A NCS szín kódolás leírja bármely anyag pontos színét. A numerikus szín kódokkal, az ún. NCS Jelzésrendszerrel úgymint pl. NCS S 1080-Y70R, bármely szín precízen definiálható. A NCS 1950 szabványosított színt definiál és minden tizedik színe a színtérnek reprezentálja az egész színteret. Minden jelölőszín minta vizuálisan ugyanaz bármelyik másik színmintához képest ugyanazon jelzésrendszeren belül akár egy szabványosított, akár az 1950 szín valamelyikéről van szó. Így könnyebben találhat megfelelő színű padlózatot a környezetben lévő más elemek szín tónusaihoz.

A LRV és NCS szín kódok elérhetőek minden termékre ezen kollekción belül és itt tölthetőek le: INSERT DOCUMENT HERE

A 'Natural Colour System', NCS azért lesz kifejlesztve, hogy azonosítható legyen a szín értéke, intenzitása és árnyalata a terméknek. A NCS mérés használatakor a színek és szín csoportok azonosíthatóak és összepasszíthatóak függetlenül attól melyik terméket fogjuk használni. Ily módon a szín koordináták különböző aspektusai egy épület belsejére vonatkozólag meghatározhatóak. Minden Forbo termék hordoz egy fényvisszaverődési értéket, mely megtalálható a kollekciót tartalmazó oldalon a termék leírásában.

LRV&NCS

Tervezői minőség

Tervezői minőség

Tervezői minőség a minőségi tekercses PVC-ért

Az Eternal kollekció dizájnjaiból bőven válogathat.

Az Eternal mintázatai és színei igazán eredetiek, melyek megalkotását intenzív trend és piaci tanulmányok előztek meg illetve olyan kívánalmaknak felelnek meg, melyeket az alkalmazási területek diktálnak.

Az autentikus dizájn megjelenést a mintázat mélységével és a három dimenziós hatással értük el. Az eredmény egy szép padlózat természetes érzettel. A ‘szórt’ mintázat jellegzetessége az Eternal Palette, Eternal Contrast, Eternal Stone és Eternal Smaragd kollekciókban - teszi igazán megfelelővé szinte bármilyen helyiségbe.

Széles körű kollekció

Válassza az új Eternal kollekciót és felfedezheti azt a látványt és struktúrát, mely kifejezetten úgy lett tervezve, hogy segítsenek megalkotni azt a padlózatot, amelyet elképzelt. A kollekció bemutat a korábbiaknál egy még kiterjedtebb fa mintázatú dizájn sorozatot, 20 féle minta a tradícionálistól a modern fa mintázatig. Az Eternal Stone kollekció is bővítve lett, hozzáadva beton- illetve pala színeket a már meglévő márvány és smaragd mintázatok mellé. Újdonság még a kollekcióban a szövet, homok és fém dizájnok illetve végezetül egy látványos sora a trendi színeknek.

Röviden, ez az új Eternal kollekció az élethű és kortárs dizájnok keveréke egyedülálló mintázattal és szín árnyalattal.

Balance in motion 2

Innovatív kollekció

Innovatív kollekciók

Ez a kollekció nagyszerű választás, mivel lehetővé teszi egy olyan helyiség létrehozását, amely funkcionális és ösztönző is egyben.

PUR Pearl™
Kollekciónk padlózatait a PUR Pearl™ védi, illetve az Effect, Eternal és Smaragd lakkozott felülettel rendelkeznek azok bizonyítottan kiváló teljesítményével.

PUR Pearl™ tulajdonsága:
• Jellegzetes, sima és fényes matt bevonat
• Kiváló tartós megjelenés
• Kiváló karcolás- és kopásálló
• Könnyű tisztítás és karbantartás
• Kopásállóság növelése

A dizájn jellegzetességei és minőség
• A dizájnok és kollekciók gondos kidolgozása
• Végtelen kombinálási lehetőség
• Elfedi a kopást és piszkot
• Legkorszerűbb műszaki teljesítmény
• Effect és Smaragd kollekciók disszipatív elektromos tulajdonsággal rendelkeznek
• Akusztikus választék az Eternal Wood dizájnokban
• R10 in csúszásgátló teljesítmény
• Újrahasznosított tartalom
• Optimális környezeti profil

HETEROGENEOUS VINYL

PVC

A Forbo PVC-iről általában

A Forbo PVC termékei elérhetőek tekercs és modul formátumokban... széles körű fa mintázatú dizájn, kő, fém és üveg hatású mintázatok imitációja... megfelelő professzionális környezetekben mint pl. egészségügy, iskolák, irodák és kiskereskedelmek.. tartós, kiváló minőség, könnyű tisztítani és karbantartani

széles körű fa mintázatú dizájn, kő, fém és üveg hatású mintázatok imitációja... megfelelő professzionális környezetekben mint pl. egészségügy, iskolák, irodák és kiskereskedelmek.. tartós, kiváló minőség, könnyű tisztítani és karbantartani

Acoustic Project Vinyl by Forbo Flooring Systems