Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Luxus Vinyl Modulok

Luxus Vinyl Modulok

A Forbo Allura luxus vinyl kollekció kínálata az élethű, természetes fa és kő esztétikáját tükrözi padlózatainak mintázatában. Mindemellett pedig biztosítja a vinyl előnyös tulajdonságait: erős & tartós, hangszigetelő, könnyű installációs módszerrel & karbantartással.

Minden Forbo Allura kollekció megújított és rendelkezik egy egyedülálló jellegzetességgel, kezdve a ragasztóval installálható moduloktól a ragasztás nélküli modulokig (pl. a "klikkes" megoldások) valamint a durva, homogén alternatítva a nagy forgalmú helyekre.

 • Luxus Vinyl Modulok
 • Luxus Vinyl Modulok
 • Luxus Vinyl Modulok
 • Luxus Vinyl Modulok
 • Luxus Vinyl Modulok
 • Allura
  Allura

  Allura

  A Forbo új Allura LVT kollekciója bemutatja szépségét az élethű fa és kő dizájn mintákban, melyek csúcsminőségű gyártási technikával készülnek megalkotva a legélethűbb és legtermészetesebb kinézetet & érzetet a luxus vinyl modulok világában.

 • forbo_thomas_2083
  Allura Premium

  Allura Premium

  Az Allura Premium kollekció a Forbonak egy olyan kiadása, mely 6 kifinomult dizájnt mutat be a természetes trendek által inspirálva limitált színválasztékban, illetve kiemeli jellegzetességeit, azaz az: anyagi kifejeződést.

 • FORBO_ALLURA_5_TRIANGLE_WIDE_LR
  Allura Form

  Allura Form

  Tükrözi a kortárs és új trendeket egyaránt, az Allura Form bővíti az alap Allura koncepciót új alakzatokkal, nagyobb méretekkel, keverve és passzintva a modulokat, megspékelve új színekkel és mintákkal.

 • Allura Safety 74494 & 74455
  Allura Safety

  Allura Safety

  Végre egy moduláris biztonsági padlózat, amelyik fantasztikusan is néz ki! Elképesztően különleges környezetet hozhatunk létre az Allura luxus PVC és a Step biztonsági PVC kombinációjával. A Step Crystals az Allura LVT dizájnjaival keverve: az Allura Safety az első olyan padlózat, mely különleges kombinációja az LVT minőségének és mintázatának a Step padlózat biztonsági tulajdonságaival.

Európai gyártás

Európai gyártás

A Forbo Allura kollekcióját Európában gyártjuk ultramodern gyártósoron, melynek köszönhetően a legkiválóbb minőségű terméket állítjuk elő egy rendkívül jó dimenzionális stabilitással. A gyártás zöld energiával történik és a 100%-os újrahasznosíthatóság adja a legfenntarthatóbb választást a LVT-nak.

Üvegfátyol hordozóra felépített, összetett rétegrend: újrahasznosított anyagot tartalmazó, hengerelt hátoldal, mely tökéletes fogadó felületül szolgál a tervezőink által alkotott, élethű, dombornyomású dekorációs rétegnek. A nyomtatás vizes bázisú festékekkel történik. A koptató réteget azokkal az anyagokkal képezzük, amelyek a közületi vinil burkolatainknál már több mint egy évtizede jól vizsgáznak.

European production

LRV & NCS kódok

LRV & NCS kódok

Az építészetben, a Light Reflectance Value (LRV)=Visszatükröződési Érték, a látható és használható fény százalékos mérése, mely visszatükröződik a felületről megvilágításkor. A LRV-t érdemes figyelembe venni szín választáskor. Egy szín hozzávetőleges LRV értéke mutatja a fény láthatóságát, melyet a szín visszatükröz. A fekete fényvisszaverődési értéke 0% és elnyeli az összes fényt. A fehér szín fényvisszaverődési értéke 100%, így az épületeket világosan és hűvösen tartja. Ezek az értékek összeköthetőek a villanyáram használatának mértékével, ahol a világosabb színeknek kevesebb világításra van szükségük, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo termék hordoz egy fényvisszaverődési értéket, mely megtalálható a kollekciót tartalmazó oldalon a termék leírásában.

A NCS szín kódolás leírja bármely anyag pontos színét. A numerikus szín kódokkal, az ún. NCS Jelzésrendszerrel úgymint pl. NCS S 1080-Y70R, bármely szín precízen definiálható. A NCS 1950 szabványosított színt definiál és minden tizedik színe a színtérnek reprezentálja az egész színteret. Minden jelölőszín minta vizuálisan ugyanaz bármelyik másik színmintához képest ugyanazon jelzésrendszeren belül akár egy szabványosított, akár az 1950 szín valamelyikéről van szó. Így könnyebben találhat megfelelő színű padlózatot a környezetben lévő más elemek szín tónusaihoz. [INSERT DOCUMENT HERE]

LRV&NCS

Az Allura tervezése

Az Allura tervezése

Az Allura kollekció megalkotása egy izgalmas utazás volt, ahol a tervező csapatunk megérzéseire hallgatva keverte a trendeket, a tervezési- és építészeti irányzatokat illetve a természetes anyagokat. Sokféleképpen hathat környezetünkre, hogy milyen padlót választunk. Lehet nyugtató hatású, nem feltűnő, mégis életre keltve a tér egyedi karakterét. A padlózat is lehet egy szilárd és domináns alap a térben lévő többi dizájn elemeihez viszonyítva. Manapság az a tendencia, hogy a padlózat legyen vidám és összhangban környezetével. A modul méretek keverése és összeillősége, a színek és az anyag különlegessége egyedi padlózat kialakítására ösztönöz. Az Allura kollekció úgy lett tervezve, hogy olyan széles színskálát kínáljon, amelyet egy padlózat csak nyújthat.

ThomasDorothe_0118488_HD

Allura & a környezet

Allura & a környezet

Gondosan kiválasztott nyersanyagok
Az Allura gondosan kiválasztott nyersanyagokból készül, melyek folyamatos ellenőrzés alatt állnak tartalom és minőség szempontjából. A burkolat rétegei (mind) gyárunkban készülnek; sem előhengerelt rétegeket, sem töltőanyagokat, sem bevonatokat nem használunk. Ennek köszönhetően a gyártási folyamat alatt nincs nyersanyagveszteség.

Ftalátmentes
Az Allura kollekciók gyártásánál a legmagasabb környezetvédelmi előírások vannak szem előtt tartva, így ftalátmentesek.

Újrahasznosított tartalom
Az Allura is tartalmaz újrahasznosított anyagokat, melyek a hátlapok gyártásához szükségesek. Az Allura gyártásához csak Allura hulladékanyagot használunk, így biztosan tudjuk garantálni azok ftalátmentességét is.

1286x966_Vinyl_with_drawings

A Padlózat Művészete

A Padlózat Művészete

A Forbo Allura kollekciója prezentálja az alapvető megfelelést az élethű, ternészetes és absztrakt dizájnok terén, melyek a legkorszerűbb gyártási technikákkal és folyamatokkal megalkotta a luxus vinyl modult. A Luxus Vinyl Modul megérett egy új padlózati kategóriává, mely könnyen meghódított minden piaci szegmenst. Legyen az akár a keresekedelem, a szabadidő, a vendéglátás, irodahelyiségek, vagy akár az oktatás és az egészségügy területe, a LVT könnyen installálható, könnyen karbantartható kiváló minőségű padlózati megoldás. Látványra és érzetre is természetesnek hat, legyen az fa, kő vagy bármilyen más absztrakt minta. Ahogy az gyakran előfordul, amikor egy trend fejlődésnek indul, a LVT termékek kínálata is robbanásszerűen minden képzeletet felülmúlt.

Itt az idő, hogy felfedezzük e termék kiváló minőségét. A Forbo Allura LVT olyan örök érvényű egyedülálló dizájn, mely magát a természetet élethűen másolja le. Habár a dizájn vonzza az ízlést és atmoszférát alkot, vannak természetesen más fontos tényezők, melyek a professzionális padlózathoz kapcsolódnak. Tökéletes installálás, hibátlan méretstabilitás, egy padlózat, melyet könnyű karbantartani és megtartja szépségét további fényező anyag és gyakori karbantartás nélkül.

Allura LVT moodboard