Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Fogyasztói termékek

Fogyasztói termékek

A Forbo Flooring az egyik legizgalmasabb és a legfejlettebb padlóját kínája Önnek. Arra lett tervezve, hogy jó hangulatot teremtsen az Ön belterében. A választékunk a természetes tekercsekben és modulokban kapható Marmoleumtól kezdve egészen az erős és tartós Novilon és Novilux habosított Vinil és LVT -ig tart.

 • Fogyasztói termékek
 • Fogyasztói termékek
 • Fogyasztói termékek
 • Fogyasztói termékek
 • Fogyasztói termékek
 • Fogyasztói termékek
 • Fogyasztói termékek
 • Novilon Nova Selmore 6244
  Novilon sheet

  Novilon cushion vinyl sheet

  Novilon presents a range of beautiful and inspiring cushion vinyl floors in various designs, such as wood, concrete, ceramic and modern allover patterns. Novilon is a very comfortable floor, enjoyable to live on as it is sound absorbing and has warm underfoot. This makes it ideal for children to play on. Consider a wooden floor that does not splinter, crack or squeak!

 • Marmoleum Click
  Marmoleum Click

  Marmoleum Click

  Marmoleum Click laminates the original Marmoleum product on HDF panels and cork to create an easy to use natural floor. The collection is available in panels of 90 x 30 cm and squares of 30 x 30 cm. The panels and squares are available in 21 colours that can be easily combined to create your own unique decorative flooring.

 • Novilux Structura granada 2501 / 2510
  Novilux sheet

  Novilux cushion vinyl sheet

  A class of it's own! Forbo's Novilux floors are the most high end cushion vinyl floors to fulfill your toughest needs. It is true luxury vinyl sheet that is easy to install and maintain and will not wear or be damaged for a guaranteed long life. Novilux also provides tough chipped floors with unprecedented holographic effects, making it truely a class of it’s own.

Vizualizálja padlókat

➢ Vizualizálja padlókat

Ha meg szeretné nézni, hogy a Forbo padlók hogyan néznek ki lakó környezetben, kezdje el használni a padlótervezőnket. A lakossági padlók teljes kollekciója a rendelkezésére áll, hogy eljátszhasson a konyák, nappalik, fürdőszobák stb számos lehetőségeivel.

Forbo Floorplanner

Floorplanner

Inspiráció

Pinterest

Hol kapható?

Hol kapható?

Nagyon sok országban és nagyon sok partnerrel dolgozunk. Keresse fel saját weboldalát ahol megtudhatja hol juthat hozzá a különböző padlóburkolatokhoz. Képzett és gyakorlott kereskedők kereskedelmi hálózata egész biztosan tud segíteni Önnek abban, hogy megtalálja a megfelelő padlózási megoldást. Tudnak segíteni az instalálással valamint a karbantartással kapcsolatban is.

Display