Sélectionnez votre pays

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Centre visiteur Baxters Selkirk

  • Baxters Selkirk Visitors Centre
  • Baxters Selkirk Visitors Centre
  • Baxters Selkirk Visitors Centre

The new Baxters Visitors Centre is a departure for this long established Scottish company, successfully combining retail and tourism to provide a unique environment for the Baxters brand and an engaging experience for Baxters customers.

Two of Forbo’s exciting project vinyl floor coverings, Eternal Material Stone and Allura Wood, were the ideal fit for this contemporary retail environment providing an eyecatching and appealing contrast of shade and texture. Inspired by natural materials and offering a 3-dimensional look that provides outstanding appearance and wear resistance in any setting, Eternal Material Stone was the ideal choice.

Lieu Dunsdale Haugh, Selkirk, United Kingdom
Architecte Andy Baxter & Yeon Barrow
Designer Nicoll Russell Studios, Broughty Ferry
Entrepreneur ( revêtement de sol) de référence Morris & Spottiswood

Documents

  • Document