Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

allura
flex stone

Allura Flex Stone-valikoima koostuu luonnollisista kivi- ja betonikuoseista, joilla luot miellyttävät ja lämpimän tuntuiset lattiat. Laatoilla on erinomainen mittapysyvyys ja ne ovat helppoja asentaa.

Allura Flexin hienovaraiset ja neutraalit kivikuosit antavat erinomaiset suunnittelumahdollisuudet eri tiloihin ja laattoja on saatavana 50x50 cm ja 50x75 cm kokoisina.

Tuotteet

Allura Flex Stone

Allura Flex -mallisto

Käytännöllinen ja tyylikäs

Allura Flex premium laatat ja lankut ovat ylivoimaisia designvinyylilaattoja. Ne ovat laadukkaita, mittapysyviä, heterogeenisiä vinyylilaattoja, jotka on suunniteltu asennettavaksi tarraliimalla.

Allura Flex tarjoaa kauniita puu-, kivi- ja abstrakteja kuoseja. Laatat on helppo asentaa ja tuloksena on hyvännäköinen ja luja lattia.

Lasikuiturunko ja monikerroskalanterointi tekevät Allura Flex -laatoista ainutlaatuisen lujan, suorituskykyisen ja laadukkaan.

Allura Flex sopii täydellisesti saneerausprojekteihin, asennuslattioiden päällysteeksi tai mihin tahansa projektiin, jossa vaaditaan nopeaa asennusta pysyvään tai väliaikaiseen käyttöön. Allura Flex on ihanteellinen toimistoihin, liiketiloihin ja moniin muihin käyttökohteisiin ja se on täydellinen lisä tekstiililaattavalikoimaamme. Tarraliima pitää laatat hyvin paikoillaan ja laatat on helppo vaihtaa tai irrottaa tarvittaessa.

Allura Flex 9057 HP

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys

Allura Flex valmistetaan Euroopassa vihreällä sähköllä ja kaikki tuotantolaitoksemme ovat ISO 14001 -ympäristösertifioituja.

Ftalaatiton Allura-mallisto täyttää REACH-standardin vaatimukset ja sen tuotannon päästöt ovat alhaiset.

Allura Flex 1506 & 9017

Asennus

Allura Flex installation

Hoito-ohjeet

Hoito-ohjeet

Forbon Allura designvinyylilaatat ovat helppohoitoisia kestävän PUR-pintakäsittelyn ansiosta.

Lataa Alluran hoito-ohjeet tästä Julkitilamuovit hoito-ohjeet

Allura

Tekniset tiedot

Allura Flex Technical Specifications