Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Sosiaali- ja terveysalan oppilaitos, Herning

  • sosu herning rotunder m stol
  • suso herning rotunde
  • Sosu Herning total miljø

Opiskelijoiden ryhmätilat, jotka on järjestetty pyöreään muotoon, on päällystetty huonekalulinoleumilla 1000 m²:n pinta-alalta Herningin sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksen kampuksella.
Halusimme tuoda ilmettä jykevään ympäristöön. Lisäksi halusimme vaikuttaa osaltamme hyvään akustiikkaan. Harkitsimme useita materiaaleja, mutta valitsimme Desktop-linoleumin". -Rakennusarkkitehti Bent Veller Hansen, Aarstidernes Arkitekter A/S

Paikkakunta Social- og Sundhedsskolen Herning
Sisustussuunnittelija Aarstidernes Arkitekter A/S, Rotundas produced by WO Interior A/S
Valokuvaaja Maibritt Høj Clausen

Documents

  • Document