Välj Ert land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

De afdeling
Het Laboratorium, met 7 medewerkers, is onderdeel van de afdeling Development & QA binnen de Business Unit Linoleum. De afdeling onderzoekt de kwaliteit van grondstoffen, halffabrikaten en eindproducten. Hiernaast wordt ondersteuning gegeven aan andere afdelingen zoals Operations, R&D, QA, Innovatie en Product Management en aan diverse projecten in de organisatie.

Manager Laboratorium

De functie
Als Hoofd Laboratorium ben je verantwoordelijk voor het functioneren van de afdeling en productcertificeringen. Daarnaast neem je specialist deel aan projecten.

Als coachende leidinggevende ben je in staat om medewerkers te inspireren en motiveren. Je ziet kansen en mogelijkheden en weet interne processen verder te ontwikkelen en te borgen. Samenwerken en afdelings overstijgend denken passen bij je karakter en je bent in staat je overtuigingskracht in te zetten.

In deze functie rapporteer je aan de manager Development & Quality Assurance.

De functie-eisen
Deze functie is heel geschikt voor een kandidaat die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière en voldoet aan de volgende functie-eisen:
  • Succesvol afgeronde HLO-opleiding;
  • 5 tot 10 jaar relevante werkervaring in een Laboratorium;
  • Leidinggevende ervaring als bijvoorbeeld projectleider;
  • Kennis van en ervaring met kwaliteitsmanagement systemen
  • Sterke communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Kan zelfstandig werken in multidisciplinaire projecten.

Ons aanbod en jouw ontwikkeling
Wij bieden aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een professionele en inspirerende organisatie, waar met plezier en met respect voor elkaar wordt gewerkt. Bovendien krijg je volop kansen om je eigen ontwikkeling vorm te geven.

De salarisindicatie voor deze functie is € 4.000,00 bruto per maand bij een voltijds dienstverband (40 uur). Daarnaast hebt je recht op 8% vakantiegeld, een 13e maand en bieden wij je de mogelijkheid opleidingen te volgen in je vakgebied.

Informatie en sollicitatie
Een online assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul de Jong, Manager Development & QA op telefoonnummer 075-647 7406 of bezoek onze internetsite www.forbo-flooring.nl. Voor vragen omtrent de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Lucia Fijlstra, HR Adviseur, telefoon 075-647 7368.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
lucia.fijlstra@forbo.com