Välj Ert land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Affärsområde Flooring Systems erbjuder ett brett och attraktivt produktsortiment av miljövänlig Linoleum, högklassiga vinylgolv, entréslussystem, textilplattor, nålfiltsmattor liksom Flotex, det tvättbara textilgolvet. Tack vare sina utmärkta användaregenskaper och deras tilltalande design är dessa golv ett förstaval för offentliga byggnader, varuhus, sjukhus och hälsovårdsinrättningar, för skolor, bibliotek, kontor, fritidscentra, hotell, restauranger och caféer, liksom för användning i bostäder.
Med en marknadsandel på över 65 % är Forbo den globalt världsledande tillverkaren av Linoleum. Under varumärket Eurocol erbjuder Flooring Systems dessutom färdiga lim för läggning av golv och klinkers samt nivellerings- och avjämningsmassor för byggindustrin.

Vill du vara med och utveckla vår kundservice?
Vi söker dig som brinner för kundservice och som vill vara med på vår resa för att nå våra uppsatta mål.
Vi erbjuder ett varierande och stimulerande arbete med goda möjligheter att påverka och utveckla arbetsinnehållet.

Kundservicemedarbetare

Som kundservicemedarbetare är du Forbo Floorings ansike utåt och hanterar kundkontakter via telefon och mail, agerar ordermottagare och problemlösare för frågor som kommer både internt och externt. Du arbetar hela tiden mot att ge kunden den bästa möjliga servicen.
Arbetet kommer även att innebära att du, tillsammans med kundservicechefen och övriga medarbetare i teamet, är delaktig i olika förbättringsprojekt för att nå vår vision där vi alltid har kunden i fokus.
Du kommer att få möjlighet att samarbeta med kunniga och trevliga kollegor både i Sverige och internationellt.
Tjänsten är placerad på vårt nordiska huvudkontor i Högsbo/Göteborg.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du ger ett varmt och hjälpsamt intryck och du uttrycker dig professionellt i både tal och skrift. Du är en teamspelare som sprider glädje omkring dig och som är beredd att ge det lilla extra i varje kundmöte. Vi ser gärna att du har erfarenhet av SAP som är vårt affärssystem. Då Forbo Flooring ingår i en internationell koncern så är goda kunskaper i engelska ett krav. En teknisk förståelse är starkt meriterande då det i tjänsten ingår att göra beräkningar och ta fram kundunika lösningar tillsammans med en produktchef.

Är det dig vi söker?
Om du har några frågor är Du välkommen att kontakta vår Kundservicechef,
Lina Rydh, lina.rydh@forbo.com.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten omfattar 100%.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.
Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringskonsulter och liknande

Välkommen med din ansökan senast den 30 november till:
job.sweden@forbo.com