Vyber tvoju krajinu

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

Forbo Flooring SAP Competence Centre
Het Flooring SAP Competence Center (FSCC) maakt gebruik van SAP ERP 6.0, C4C CRM and SAP BW/BI. Het FSCC team bestaat uit 17 functionele en development consultants. Het technisch support is ge-outsourced. Het team is bezig met de voorbereiding voor S/4 HANA. De migratie van de SAP databases naar de HANA infrastructuur is reeds afgerond. Daarnaast is de key focus voor het FSSC om samen met de business te bouwen aan de toekomstige digitale Forbo Flooring roadmap, met de onderliggende SAP Customer Cloud building blocks.

SAP Consultant WM/SD/MM

De functie
Als functionele SAP consultant (WM/SD/MM) werk je in een uitdagende setting aan internationale projecten. Deze variëren van greenfield implementaties tot business optimalisatie projecten. De uitvoering van de projecten wordt gedaan in samenwerking met de global process owners en als consultant verleen je support aan de key-users van de organisatie. Belangrijk aandachtsgebieden in jouw rol zijn:
 • Integratie SAP ERP met de Forbo Webshop en de bijbehorende logistieke processen;
 • Toenemende EDI uitwisseling met leveranciers en klanten;
 • Integratie met SAP CRM oplossing C4C;
 • PIM systemen.
Het profiel
Wij zoeken een enthousiaste, flexibele en zelfstandige collega die het leuk vindt om binnen een dynamische en soms hectische omgeving te werken en ook accuraat blijft onder druk. Als ideale kandidaat voor deze functie beschik je over:
 • Minimaal 4 jaar ervaring in de logistieke modules van SAP (MM/SD/WM), waarbij een gedegen kennis van WM noodzakelijk is;
 • Kennis van en/of ervaring met SAP PP en S4/Hana is een pré;
 • Het zelfstandig projecten kunnen managen binnen het eigen aandachtsgebied;
 • De vaardigheid om op management niveau kunnen adviseren over logistieke (SAP) oplossingen;
 • Het in staat zijn om SAP ontwikkelaars aan te sturen voor het realiseren van maatwerk en integratie oplossingen;
 • Een proactieve mentaliteit, een enthousiaste team spirit en een klantgerichte focus;
 • Uitstekende contactuele vaardigheden, je hebt contacten met (key)-users over de gehele wereld.

Ons aanbod en jouw ontwikkeling
Wij bieden aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een professionele en inspirerende organisatie, waar met plezier en met respect voor elkaar wordt gewerkt. Daarnaast krijg je de volop de mogelijkheid te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.

Informatie & sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tetman Faber, Supervisor FSCC op telefoonnummer 075-647 7247 of per e-mail tetman.faber@forbo.com.

Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Lucia Fijlstra, HR Adviseur op telefoonnummer 075-647 7368 of via e-mailadres lucia.fijlstra@forbo.com of bezoek onze website
www.forbo-flooring.nl

Je sollicitatie zien we graag via onderstaande button tegemoet.
lucia.fijlstra@forbo.com