Vyber tvoju krajinu

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

Forbo Flooring in Assendelft ontwikkelt, produceert en verkoopt linoleum vloerbedekking, bulletin board en materialen voor (kantoor) meubilair.

Open sollicitatie stage – locatie Assendelft

Waar leer je een vak nu beter dan in de dagelijkse praktijk? Voor jou een mooie gelegenheid om kennis te maken met Forbo-Flooring B.V. in Assendelft. Ter voorbereiding op je eerste baan biedt Forbo je namelijk alle kans om jouw vakmanschap in de vorm van een stage bij ons verder te ontwikkelen. Je werkt als een gewone werknemer mee met je collega’s. Daar leer je veel van. En omdat we een erkend leerbedrijf zijn, geven we je uitdagende werkzaamheden die goed bij je opleiding passen. Bovendien kun je ervan verzekerd zijn dat we je in de praktijk goed zullen begeleiden.

Ben je bijna klaar met je opleiding en zoek je een afstudeerplaats? Ook in dat geval kun je bij ons alle kanten op. Voeg je brief en cv toe en vermeld in je motivatie welk type functies of afdelingen je voorkeur hebben voor een stageplaats. Vervolgens kijken wij wat de mogelijkheden zijn en zullen wij je zo snel mogelijk een terugkoppeling geven.

Afdeling P&O / Romy Bodemeijer, 075-6477348
rene.groenenboom@forbo.com