Выберете Вашу страну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Выбрать отделение

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

De afdeling
De afdeling Finance Operations maakt deel uit van de afdeling Finance, met in totaal 16 medewerkers. Deze afdeling omvat naast Finance Operations de subafdelingen Credit Control, Reporting, Salarisadministratie en Controlling. Op de afdeling wordt gewerkt met een geavanceerd systeem voor het ontvangen en verwerken van facturen.

Medewerker Finance Operations

De functie
Als medewerker op deze afdeling ben je verantwoordelijk voor het (mede)voeren van de crediteurenadministratie. Je verzorgt het binnen- en buitenlandse betalingsverkeer, verwerkt de bankafschriften, het afstemmen van saldi van groepsmaatschappijen over de hele wereld en diverse rapportages en rekeningoverzichten. Verder beantwoord je zowel in- als externe vragen met betrekking tot de factuurafhandeling.

Het profiel
Voor deze functie zoeken wij een serieuze MBO-er, opgeleid in een administratieve of bedrijfseconomische richting, met enkele jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Kennis van SAP R3 en/of Basware heeft de voorkeur, verder heb je ervaring met het spreken en schrijven van de Engelse taal. Je voelt je thuis in een commerciële omgeving en handelt als zodanig. Kortom: je bent een stevige persoonlijkheid, vakbekwaam en communicatief vaardig en daarmee ruimschoots in staat onze organisatie op het gebied van financiële administratie te vertegenwoordigen.

Ons aanbod en jouw ontwikkeling
Wij bieden aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een professionele en inspirerende organisatie, waar met plezier en met respect voor elkaar wordt gewerkt. Bovendien krijg je volop kansen om je eigen ontwikkeling vorm te geven.

Deze functie is ingedeeld in functiegroep 10 van onze cao. De salarisindicatie voor deze functie ligt tussen € 2.925,24 en € 3.519,10 bruto per maand bij een voltijds dienstverband (38 uur). Daarnaast hebt je recht op 8% vakantiegeld, een 13e maand en bieden wij je de mogelijkheid opleidingen te volgen in je vakgebied.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Paanakker, Manager Finance op telefoonnummer 075-647 7269 of bezoek onze internetsite www.forbo-flooring.nl. Voor vragen omtrent de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Romy Bodemeijer, Afdeling HR, telefoon 075-647 7348.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
romy.bodemeijer@forbo.com