Velg ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

Forbo-Novilon B.V. te Coevorden heeft zich in veertig jaar ontwikkeld tot een van de grootste vinylproducenten met export over de gehele wereld. Forbo-Novilon B.V. is een toonaangevende producent van verend vinyl en project vinyl en is onderdeel van de divisie Forbo Flooring.

Bedrijfscultuur
Forbo-Novilon B.V. is een dynamische organisatie waarin groei, vernieuwing en ontwikkeling voorop staan. Momenteel zijn er 350 mensen bij Forbo-Novilon B.V. in Coevorden werkzaam. Forbo-Novilon is het kenniscentrum van de Forbo fabrieken voor Project Vinyl. Het spreekt dan ook voor zich dat er continu wordt geïnvesteerd in de persoonlijke groei van de medewerkers.

Process Development Manager

De afdeling
Als Process Development Manager maak je deel uit van de afdeling Research & Development. De afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en bijbehorende nieuwe processen. Daarnaast is het team continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van bestaande processen. Hiervoor wordt intensief samengewerkt met andere afdelingen zoals Productie, Quality Assurance, Engineering en Product Management.

De functie
De Process Development Manager rapporteert aan de Directeur Research & Development. Je geeft leiding aan het team Process Development Engineers en een Process Analist. Samen met je team werk je aan de ontwikkeling van nieuwe en bestaande processen, waarbij het uiteindelijke doel is producten te verbeteren, efficiëntie te vergroten, service te verbeteren en de productie van nieuwe producten mogelijk te maken. Daarbij geef je op resultaatgerichte wijze leiding aan (of neem je deel aan) multidisciplinaire werk- of projectgroepen en werk je nauw samen met andere specialisten binnen de organisatie.

Het profiel
 • Je beschikt over WO werk/denk niveau en hebt een afgeronde opleiding in de richting van Engineering, Chemisch Technologie of Proces Technologie;
 • Je hebt enkele jaren leidinggevende ervaring, bij voorkeur in een R&D omgeving;
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken en/of projectmanagement ;
 • Je bent resultaatgericht en weet als mensenmanager je team te motiveren;
 • Je bent een verbinder en weet je stakeholders te managen;
 • Je bent praktisch analytisch en weet anderen te overtuigen van je onderzoek;
 • Je hebt sterke affiniteit met productieprocessen, kennis van industriële verbeterprincipes en projectmethodieken;
 • Je beheerst de Engelse taal uitmuntend.
Ons aanbod
 • De mogelijkheid een herkenbare bijdrage te leveren aan het resultaat van een internationale onderneming met een uitstekende reputatie in de markt;
 • De kans om je verder persoonlijk te ontwikkelen in een verantwoordelijke, afwisselende functie met volop ruimte voor eigen initiatief;
 • Deel uit te maken van een enthousiast team;
 • Goede arbeidsvoorwaarden.

Informatie & sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arjen Roelofs, Directeur Research & Development, telefoon 0524-596808.
Voor vragen omtrent de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Martine Scheper, HR Adviseur, telefoon 0524-596817.

martine.scheper@forbo.com