Selecteer uw Land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

De afdeling
De afdeling Health Safety en Environment (HSE) van Forbo Flooring B.V. is een belangrijke en significante schakel in onze voortdurend in beweging zijnde organisatie. Ze ontwikkelt HSE beleid en cultuurverbetertrajecten, faciliteert en ondersteunt veranderingen en implementeert en borgt HSE processen en (technische) verbeteringen voor de langere termijn. Het uitgangspunt daarbij is het voorkomen van ongevallen, de zorg voor de duurzame inzetbaarheid van onze mensen en het minimaliseren van de belasting op onze omgeving.

Projectleider Health, Safety & Environment (HSE)

Wij zoeken een enthousiaste en inspirerende projectleider die veiligheids-, gezondheids- en duurzaamheidsverbeteringen kan vorm geven, uitvoeren en borgen. Daarbij continu zoekend naar de meest efficiente, werkbare en toekomstbestendige oplossingen. Het werkveld is breed en omvat o.a. het:
  • Ondersteunen bij beleidsontwikkeling en implementatie van diverse milieu en veiligheidsprojecten;
  • Implementeren van verbeteringen als gevolg van nieuwe wetgeving, normen en richtlijnen;
  • Onderzoeken van kansen voor milieu en duurzaamheid en het verkennen en aanvragen van bijbehorende subsidies;
  • Uitvoeren van interne (compliance) audits, het doen van prestatiemetingen die aan de basis staan van verbeteringen en deze op een efficiente manier borgen;
  • Geven van trainingen om kennis en bewustzijn van onze medewerkers verder te vergroten;
  • Optimaliseren en beheren van de basisvoorzieningen voor de bedrijfsbrandweer.
Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een internationale en uitdagende werkomgeving die volop in beweging is en waarbinnen je jezelf verder kunt ontwikkelen. Je werkt samen met medewerkers van heel diverse afdelingen in de gehele productieketen van ontwerp tot aan transport naar de klant.
Je rapporteert in deze functie aan de Manager HSE.

Het profiel
- Je hebt een academische opleiding of minimaal HBO, bij voorkeur in een technische richting;
- Je hebt affiniteit met milieu, duurzaamheid en veiligheid, werkervaring is een pré;
- Je bent enthousiast en gedreven om verbetermogelijkheden op te pakken, uit te voeren en te borgen;
- Je kunt goed communiceren en weet draagvlak te creëren.

Ons aanbod en jouw ontwikkeling
Wij bieden aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een professionele en inspirerende organisatie, waar met plezier wordt gewerkt.
Bovendien krijg je volop kansen om je eigen ontwikkeling in je werk en in je loopbaan binnen Forbo Flooring vorm te geven.

Informatie en sollicitatie
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Laura Hellendoorn, Manager HSE, op telefoonnummer 075-647 7044. Voor vragen omtrent de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Lucia Fijlstra, HR Adviseur, telefoon 075-647 7368.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet via onderstaande 'Solliciteer'-button
lucia.fijlstra@forbo.com