Choisir son pays

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Sélectionner un département

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

De cultuur van de organisatie kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit en korte communicatielijnen.

HR Director Netherlands

De afdeling HR levert een cruciale bijdrage aan het verwezenlijken van de organisatiedoelstellingen door het ontwikkelen, implementeren en realiseren van de wereldwijde HR strategie en HR instrumenten en de vertaling en realisatie hiervan op landenniveau.

Als HR Director Netherlands geef je leiding aan een HR team van 8 medewerkers en de Manager Facilities. Het HR team is verdeeld over vier locaties. Naast het leiden van excellente HR processen en advisering op (strategische) HR issues, ligt de nadruk in deze functie op organisatie ontwikkeling, flexibilisering en verandermanagement, successionplanning en werving van specialistisch personeel. Contacten en onderhandelingen met OR/vakbonden behoren tot de taken van de HR Director Netherlands. De functie maakt deel uit van de directie Forbo Flooring Nederland en valt hiërarchisch onder de Global HR Director Forbo Flooring Systems.

Functie-eisen/profiel:

  • Academisch werk- en denkniveau;
  • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring op het gebied van HR waarvan een deel leidinggevend in vergelijkbare omgeving en positie;
  • Ervaring met aansturing van medewerkers op meerdere locaties en in een internationale context;
  • Ervaring met CAO/OR onderhandelingen;
  • Communicatieve skills (vloeiend Engels);
  • Pragmatisch, teamplayer, flexibel en in staat te schakelen, stevig en vasthoudend.

Interesse in deze vacature?
De procedure voor deze vacature loopt exclusief via Langwyck Consultants. De voorselectie en eerste interviews worden gedaan door Langwyck Consultants/Sabrina Sombeek.

Voor meer informatie/uitgebreid functieprofiel kun je contact opnemen met:
Sabrina Sombeek
sombeek@langwyck.nl
telefoon: 06 29092370

Je sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk op 20 augustus op:
Langwyck Consultants
T.a.v. Sabrina Sombeek
sombeek@langwyck.nl

Van onderstaande solliciteer knop kan geen gebruik worden gemaakt.
sombeek@langwyck.nl