Seleccione su país

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Movement Systems neemt wereldwijd een leidende positie in als aanbieder van hoogwaardige transport- en procesbanden, kunststof modulebanden, eersteklas aandrijfriemen en tand- en platte riemen van synthetische materialen. Deze producten staan bekend onder de merknaam Siegling. Ze worden gebruikt voor allerlei uiteenlopende toepassingen in industrie, handel en dienstverlening, bijvoorbeeld als transport- en procesbanden in de levensmiddelenindustrie, als loopbanden in fitnesscentra of als platte riemen in postsorteermachines.

Forbo Siegling is wereldwijd een toonaangevende speler op het gebied van kunststof transportbanden en accessoires. Met vestigingen in meer dan 50 landen en productielocaties op elk continent zijn onze producten bijna overal terug te vinden. Van koekjesfabrieken tot incheck- en bagage afhandelingssystemen op vliegvelden.
In Nederland werken wij met een enthousiast team van ongeveer 50 mensen aan de verdere ontwikkeling van onze producten, klanten en markt. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een

Commercieel Technisch Spin in het web

Samen met je collega in de buitendienst ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling binnen een rayon. Je hebt dagelijks contact met klanten en geeft hen technisch/commercieel advies. Je verzorgt het hele traject van offerte aanvraag tot eventuele montage en facturatie. Hierbij schijf je Service met een hoofdletter.
Je hebt dagelijks contact met collega’s van verschillende afdelingen, zowel nationaal als internationaal.

Om succesvol te zijn binnen deze zeer afwisselende en veelzijdige baan vragen wij wel wat van je.
Je hebt minimaal MBO+/HBO niveau, bij voorkeur verkregen door een technische of commerciële opleiding. Je hoeft geen techneut te zijn, maar enig technisch inzicht / technische affiniteit is wel gewenst.
Daarnaast heb je een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. Beheersing van het Duits kan een pré zijn. Het kunnen stellen van prioriteiten is een absolute must.
Tevens ben je flexibel, stressbestendig en werk je goed in een teamverband.

Naast een zeer afwisselende en veelzijdige baan bieden wij je veel ruimte voor eigen initiatief doorgroei mogelijkheden. Uiteraard gecombineerd met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een stabiele organisatie.


Voor meer informatie of sollicitatie kun je contact opnemen met Bertus Dalhuisen, Head of Sales, 0313-491107 of bertus.dalhuisen@forbo.com of Niels Hokkelman, Coordinator Verkoop Binnendienst, 0313-491121 of niels.hokkelman@forbo.com

niels.hokkelman@forbo.com