Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

De afdeling
Het logistieke centrum in Assendelft is het kloppend hart van Forbo Flooring van waaruit onze producten worden geleverd over de hele wereld. Als Algemeen Logistiek Medewerker 1 word je opgeleid om in ons rollen magazijn (Magazijn Gereed Product) en het palletmagazijn (Magazijn Cross Dock) zowel coördinerende, uitvoerende en administratief ondersteunende werkzaamheden te verrichten. Als onderdeel van het logistieke team vind je het leuk om samen met je collega’s de handen uit de mouwen te steken maar ook om het initiatief te nemen om veiliger, kwalitatief beter en efficiënter te werken, zowel binnen jouw team als met andere teams.

Algemeen Logistiek Medewerker 1

De functie
De werkzaamheden worden in teamverband verricht en hebben onder meer betrekking op:
  • het in ontvangst nemen, opslaan, uitgeven en transporteren van goederen en het bedienen en controleren van de metragelijn;
  • het doen en uitwerken van praktische verbetervoorstellen;
  • het onderhouden en schoonmaken van transportmiddelen, apparatuur, opslagruimtes en werkomgeving;
  • het melden van complexe storingen aan je collega’s van de afdeling Technisch Onderhoud.
De werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van een 4-ploegendienstrooster. De werktijden lopen van maandagochtend 6.00 uur t/m zaterdagavond 22.00 uur.
De functie-eisen
  • Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO-niveau 4 opleiding. Deze heb je aangevuld met de opleiding BBL3 - Groepsleider Logistiek of je hebt de ambitie om deze opleiding te gaan volgen;
  • Je hebt een heftruckrijbewijs;
  • Je bent gemotiveerd om de nodige opleidingen en cursussen te volgen, je hebt interesse in logistieke processen en bij voorkeur enige ervaring in een magazijnomgeving.
Om succesvol te zijn in deze functie ben je in staat om zelfstandig te werken en ben je servicegericht.

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in een professionele en inspirerende organisatie, waar met plezier en met respect voor elkaar wordt gewerkt.

Na een gedegen opleidingsperiode word je benoemd in de functie van Algemeen Logistiek Medewerker 1. De salarisindicatie voor deze functie is € 2.500,00 bruto per maand, volgens functiegroep 8 van de cao van Forbo Flooring B.V. bij een voltijds dienstverband (36 uur), exclusief 4-ploegendiensttoeslag van 33%.

Daarnaast biedt Forbo uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en zijn er bij goed functioneren mogelijkheden je binnen de afdeling verder te ontwikkelen en door te groeien.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met René Smit, Afdelingsleider magazijnen op telefoonnummer (075-647) 7582 en voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met Susanne Haas, HR Business Partner op telefoonnummer (075-647) 7372.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet via onderstaande 'solliciteer'-button.
susanne.haas@forbo.com