Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

De afdeling
Human Resources (HR) adviseert en ondersteunt het management bij het te voeren personeelsbeleid. De afdeling heeft onder meer de operationele verantwoordelijkheid voor HR-gerelateerde zaken als werving & selectie, personeelsinformatie, ontwikkeling en toepassing van arbeidsvoorwaarden, opleidings- & ontwikkelingsplannen, etc. Ons werkveld omvat alle disciplines van een complete profit organisatie, van ontwikkeling, productie en techniek tot marketing, verkoop en distributie. Een aantal van deze disciplines werken zowel lokaal als internationaal. Op onze locatie in Assendelft werken ca. 600 medewerkers, de afdeling HR bestaat uit 4 medewerkers.

HR Assistent

Jouw functie
Als HR Assistent ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende administratieve werkzaamheden in de breedte van het vak. Een goede administratie is een onmisbare basis voor een professionele afdeling. Verder fungeer je als een spin in het web en ben je het eerste aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers.

Je komt te werken op de afdeling Human Resources en ondersteunt je 4 collega's. Je activiteiten richten zich met name op de operationele werkzaamheden rondom de personeelsadministratie, zoals het verwerken van mutaties, het opstellen van brieven en contracten en het maken van introductieprogramma’s voor nieuwe medewerkers. Ook fungeer je als vraagbaak voor arbeidsvoorwaarden en ondersteun je bij sollicitatieprocedures en bewaak je de voortgang. Ook word je actief betrokken bij voorkomende HR projecten, bijvoorbeeld op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Tenslotte geef je gevraagd en ongevraagd advies aan de afdeling als jij zaken aantreft die verbetering behoeven.

In deze functie rapporteer je aan de Directeur Human Resources Nederland.

Onze functie-eisen
Om deze functie succesvol te kunnen vervullen beschik je minimaal over de volgende kwalificaties en competenties:
- Een relevante afgeronde MBO opleiding;
- Minimaal 2 jaar relevante werkervaring op een HR afdeling;
- Je bent accuraat en stressbestendig;
- Je kunt goed communiceren op alle niveaus binnen een organisatie;
- Je behoudt te allen tijde het overzicht en kunt goed plannen en organiseren;
- Je krijgt veel energie van het organiseren van HR gerelateerde bijeenkomsten en projecten.

Ons aanbod en jouw ontwikkeling
Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in een professionele en inspirerende organisatie, waar met plezier en met respect voor elkaar wordt gewerkt.

De salarisindicatie voor deze functie is € 2.800,00 bruto per maand bij een voltijds dienstverband (38 uur). Daarnaast hebt je recht op 8% vakantiegeld, een 13e maand en bieden wij je de mogelijkheid opleidingen te volgen in je vakgebied.

Onze procedure
Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Jouw sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lucia Fijlstra, HR Adviseur Forbo Flooring B.V., telefoon 075-647 7368. Je kunt solliciteren via onderstaande button.
lucia.fijlstra@forbo.com