Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

Forbo Flooring is onderdeel van de Zwitserse Forbo Groep, wereldleider in vloeroplossingen en transportsystemen. Wij bieden een breed assortiment vloerbedekkingen zoals linoleum, vinyl, textiel en entreevloerbedekking voor zowel de projecten- als de consumentenmarkt.

De organisatie
In Assendelft bevindt zich de grootste van de 12 productielocaties die Forbo Flooring in Europa telt. Hier wordt het linoleum geproduceerd, waarmee Forbo wereldmarktleider is. De Manager Planning & Logistiek maakt deel uit van de Business Unit (BU) Linoleum en richt zich op het effectief en efficiënt plannen, opslaan en distribueren van onze producten. Deze functie is verantwoordelijk voor de afdelingen Magazijn Gereed Product, Crossdock Magazijn, Distributiebeheer, Centrale Planning, Group Sales Support en Cutting & Sampling. In totaal zijn er ca. 100 medewerkers binnen deze afdelingen actief in zowel ploegen- als dagdienst.

Manager Planning & Logistiek

De functie
Als Manager Planning & Logistiek ben je onderdeel van de BU Linoleum en geef je leiding aan de gehele logistieke & planning operatie in Assendelft, met de nadruk op veiligheid, kwaliteit, productiviteit, continu verbeteren/lean en duurzame inzetbaarheid. Verder stel jij de doelstellingen vast en bewaak je de koers van jouw organisatie, waarbij jij een visionaire, leidende rol inneemt. Tenslotte stel je jezelf ten doel betrouwbare logistieke processen te implementeren alsmede optimale logistieke support te bieden aan interne en externe klanten.

Je maakt deel uit van een veelzijdige, professionele organisatie en werkt nauw samen met andere Forbo vestigingen en disciplines, binnen en buiten Operations, zoals VGWM, Productie, Techniek, Sales, Productontwikkeling en Personeel & Organisatie. Je geeft direct leiding aan een team van Afdelingsleiders, bent lid van het Management Team BU Linoleum en je rapporteert aan de VP BU Linoleum.

Het profiel
Onze ideale kandidaat:
- heeft een academische opleiding, bij voorkeur op het gebied van Supply Chain, Bedrijfskunde en/of Logistiek;
- heeft relevante werkervaring in een logistieke omgeving en heeft de ambitie om zich in deze managersrol verder te ontwikkelen;
- bezit de vaardigheden van een stevige people manager, kan visie overbrengen en is gewend om leiding te geven aan veranderingsprocessen;
- ziet gedrevenheid, besluitvaardigheid en uitstekende communicatieve eigenschappen als onmisbare eigenschappen voor deze centrale positie in de organisatie.

Ons aanbod en jouw ontwikkeling
Wij bieden aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een professionele en inspirerende organisatie, waar met plezier wordt gewerkt.
Bovendien krijg je volop kansen om je eigen ontwikkeling vorm te geven, in je werk en in je loopbaan binnen Forbo Flooring.

Informatie en sollicitatie
Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Edwin Duijnisveld, Vice President BU Linoleum op telefoonnummer 075-647 7665. Voor vragen omtrent de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Lucia Fijlstra, HR Adviseur op telefoonnummer 075-647 7368.

Jouw sollicitatie zien we graag vóór 6 december 2019 tegemoet via onderstaande 'solliciteer'-button.
lucia.fijlstra@forbo.com