Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

Forbo Eurocol Nederland B.V., gevestigd in Wormerveer, is onderdeel van Forbo International in Zwitserland en is producent van vloerbedekkingslijmen, tegellijmen, voegproducten en egalisaties voor wand en vloer. Met een eigen productontwikkeling, productie en verkooporganisatie in Wormerveer (126 medewerkers) kunnen we snel inspelen op de wensen van onze afnemers en op veranderingen in de markt binnen ons vakgebied. Kennis, kwaliteit en service zijn belangrijke kenmerken voor onze producten en onze dienstverlening. Mede daarom zijn wij al jaren marktleider.

Voor onze afdeling Customer Service zoeken wij een fulltime:

Teamleider Customer Service & Export

De functie
Is bij jou de klant koning en heb je leidinggevende ervaring in een Productie omgeving? Heb jij het in je om het hoofd koel te houden in stressvolle situaties?

Jij als Teamleider Customer Service & Export geeft leiding aan 5 medewerkers, coördineert de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling, monitort de uitvoering en voortgang en stuurt, waar nodig, bij. Je weet de medewerkers te inspireren, te motiveren en je gaat problemen niet uit de weg.

Je implementeert veranderingen in de werkprocessen binnen het team. Verder hou je je bezig met het informeren van klanten en buitendienst over stagnatie in het orderproces en bedenkt oplossingen/alternatieven. Je organiseert transporten van verkochte producten en zorgt voor alle daarvoor benodigde (export)documenten.

De Teamleider verstrekt telefonische informatie aan (potentiële) klanten, behandelt klachten over leveringen en schades en verzorgt correspondentie (offertes, garanties e.d.)

Het profiel
  • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting commerciële economie.
  • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een leidinggevende functie.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en een goede beheersing van de Duitse taal.
  • Kennis en ervaring met CRM systemen, AGS Customs Controller en KVK exportdocumenten.
  • Zelfstandig, accuraat en initiatiefrijk.
  • Gemotiveerd en gedreven.

Wij bieden
Een uitdagende en zelfstandige functie met een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder bijvoorbeeld een vaste 13e maand, pensioenregeling en een fitnessregeling.

Wil je meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met de heer Rob Eijgelsheim, Sales Director, 075 627 16 00 of onze internetsite www.eurocol.com raadplegen.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Ben jij degene die we zoeken?
Stuur dan voor 30 september 2020 een bondige, gemotiveerde sollicitatiebrief met actueel CV naar Forbo Eurocol Nederland B.V., afdeling Personeel & Organisatie, t.a.v. Lynsey Jak, via: lynsey.jak@forbo.com.
lynsey.jak@forbo.com