Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

Ontdek jouw kansen bij één van de grootste vloerbedekkingsfabrikanten ter wereld. Bij Forbo ontwikkelen, produceren en verkopen we topproducten. Het succes van Forbo ligt in de handen van haar medewerkers. Daarom investeren we duurzaam in onze medewerkers: in hun ontwikkeling, betrokkenheid, motivatie en gezondheid.

Made in Holland
Meer dan 90% van de vloeren, produceert Forbo in Nederland. Onze Coralfabriek staat in Krommenie, de Novilonfabriek in Coevorden en onze linoleumfabriek in Assendelft. Wereldwijd genieten miljoenen mensen van onze vloeren. En daar zijn wij trots op! Een Forbo vloer is prachtig en stijlvol om naar te kijken. Een vloer waarop je comfortabel kunt wonen, werken en spelen. Maar uiterlijk is niet alles, vaak gaat het juist om de dingen die je niet kunt zien. En dat begint bij onze fabriek in Coevorden. Wij vinden namelijk dat de echte duurzaamheid in twee aspecten zit; hoe hij gemaakt wordt en hoe hij presteert.

Stage plaatsen en afstudeeropdrachten Coevorden

Elk jaar ontdekken stagiaires en afstudeerders bij Forbo hoe interessant de maakindustrie is. Hoe iets uit niets kan ontstaan, maar vooral wat daar allemaal bij komt kijken. Onze afdelingen Research & Development, Productie, HSE, Logistiek, Technische Dienst, Finance, Sales Support, Design, Business Development en P&O weten daar alles van. Zij houden zich dagelijks bezig met nieuwe ontwikkelingen en innovaties en hoe zij op alle fronten kunnen verbeteren en optimaliseren.
Niets is zo leuk als elke keer weer verbaasd worden door gedreven stagiaires en afstudeerders die met prachtige oplossingen komen voor onze uitdagingen waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden.
Daar zijn we blij mee, want stagiaires en afstudeerders hebben bij ons een belangrijke taak. De belangrijkste is toch wel het meedenken door kritisch te zijn. Samen met je leidinggevende van de betreffende afdeling en je stagebegeleider worden de doelstellingen en of opdracht bepaald en jij krijgt alle ruimte om die doelstellingen te behalen. Want niets is zo belangrijk als een succesvolle stage of afstudeeropdracht als basis voor je verdere professionele carrière.

Voor welke stagiaire of afstudeerder is Forbo interessant?
Voor alle studenten die een richting gekozen hebben die aansluit bij onze organisatie en afdelingen zoals hierboven omschreven en onderweg zijn om een MBO-, HBO- of WO diploma te halen.
Het maakt ons niet uit waar je vandaan komt, maar weet dat het in Coevorden is.

Lijkt het je wat?
Dan zien wij jouw motivatie hoe jij ons gaat verrassen en jouw cv heel graag tegemoet
Heb je nog vragen, dan kan je altijd even contact opnemen met Martine, onze stage-coördinator. Zij, of een van de andere P&O collega’s, helpen je graag. Martine is te bereiken via e-mail: martine.scheper@forbo.com

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
martine.scheper@forbo.com