Wählen Sie Ihr Land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

Dagelijks wordt er bij Forbo-Novilon door ruim 400 medewerkers gewerkt aan een nieuwe generatie projectmatige en huishoudelijke vinyl vloerbedekking met innovatieve eigenschappen en dessins. De verschillende productsoorten worden wereldwijd verkocht. De fabriek is ISO 9001, ISO 14001 (volgens EMAS richtlijnen) en SA 8000 gecertificeerd. Een certificering waar we trots op zijn en die alles zegt over de waarde die we hechten aan hoogwaardige producten.
Forbo-Novilon is een dynamische organisatie waarin groei, vernieuwing en ontwikkeling voorop staan. Het spreekt dan ook voor zich dat er continu wordt geïnvesteerd in de persoonlijke groei van de medewerkers.

HR Adviseur (32-40 uur per week)

Wat ga je doen?
Als HR Adviseur laat jij jouw collega’s zien dat jij de een ware Business Partner bent. Je deinst er niet voor terug om een leidinggevende, gevraagd of ongevraagd advies te geven. Ook een goed gesprek met een technisch expert ga je niet uit de weg. Met kracht weet jij als geen ander jouw deskundigheid over te brengen.

Wat neem je mee?
Brede HR deskundigheid, daadkracht, bevlogenheid en je kunt goed samenwerken. Je voelt je thuis binnen een industriële en dynamische omgeving. Je bent alert en pro-actief en draait er niet om heen. Je neemt initiatief en staat open voor verandering.

Daarnaast beschik je over:
  • Een afgeronde HBO opleiding richting personeelsmanagement of vergelijkbaar;
  • Je bent op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en wetgeving;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een industriële omgeving.

Wij bieden:
Naast het allround advieswerk en de uitvoering van personeelsinstrumenten, pak je uitdagende HR-projecten op. Zoals bijvoorbeeld duurzame inzetbaarheid, leiderschap en talent ontwikkeling. Onze organisatie is continue in beweging en met jouw expertise kun je leidinggevenden uitstekend faciliteren op HR gebied.

Kortom, een gevarieerde en uitdagende baan! Wij bieden je enorm veel zelfstandigheid met de voordelen van een goed geolied team waarbinnen je kunt sparren en jezelf kunt zijn. Er is ruimschoots de mogelijkheid om je kennis verder te ontwikkelen via opleiding en training.
Daarnaast kom je te werken in een leuke werkomgeving met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Overtuigd?
Maar je wilt toch nog wat weten? Stel je inhoudelijke vraag aan Gea Hamersma,
HR Directeur, bereikbaar op tel.: 075-647 7477 of per email: gea.hamersma@forbo.com

Maak van deze vacature jouw baan en reageer!
We zien je sollicitatie graag tegemoet. Je cv en je motivatie kun je sturen naar: erwin.smit@forbo.com

Een assessment zal onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

erwin.smit@forbo.com