Wählen Sie Ihr Land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

De afdeling
De afdeling Distributiebeheer maakt deel uit van onze logistieke organisatie en wij zijn verantwoordelijk voor de uitgaande goederenstroom alsmede het beheer van de voorraad gereed product. De afdeling telt 10 medewerkers en wij zijn in verband met groei op zoek naar de medewerker die samen met het team de ambities werkelijkheid maakt.

Distributieplanner Import/Export

De functie
Als Distributieplanner Import/Export ben je zowel verantwoordelijk voor de planning en beheersing van de in- en uitgaande goederenstroom van de verschillende magazijnen in Assendelft als voor het plannen en begeleiden van import- en exportzendingen van de verschillende business units. Daarbij spelen het douane proces, de planning, de contacten met Verkoop Organisaties en transporteurs en het administratief beheer van vrachtdocumenten een belangrijke rol.

De hoofdtaken van deze functie zijn:
- Het verzorgen van import- en exportdocumenten volgens vastgestelde procedures;
- Het voeren van import- en exportadministratie;
- Het uitvoeren van diverse voorkomende werkzaamheden, zoals instructie verzorgen aan transporteurs en het mede opstellen van nieuwe procedures, ook in het kader van (kwaliteits-) zorgsystemen;

In deze functie heb je uiteenlopende contacten, zowel binnen als buiten het bedrijf, met onder andere Verkoop Organisaties wereldwijd, transporteurs en de afstemming met de magazijnen. Verder werk je samen met collega’s binnen de afdeling en rapporteer je aan de afdelingsleider Distributiebeheer.

Het functieprofiel
Voor een succesvolle functievervulling, beschik je over de volgende kwalificaties:
- Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO Bedrijfskunde of Logistiek;
- Aantrekkelijke functie voor een starter op de arbeidsmarkt tot maximaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie;
- Je kunt goed overweg met Microsoft Office (Word, Excel, Outlook) en bij voorkeur heb je ervaring met SAP;
- Ervaring met SAP/R3 strekt tot aanbeveling;
- Je bent proactief, zelfstandig, hebt een pragmatische en klantgerichte instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden;
- Je hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen en met het team beter te worden;
- Daarnaast vind jij het volgen van opleidingen in jouw vakgebied vanzelfsprekend;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel geschreven als verbaal, Duits is een voordeel;
- Kennis en ervaring met Lean/continue verbeteren is een pré.

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in een professionele en inspirerende organisatie, waar met plezier en met respect voor elkaar wordt gewerkt.

De salarisindicatie voor deze functie is € 2.900,00 bruto per maand, volgens de cao van Forbo Flooring B.V. bij een voltijds dienstverband (38 uur). Daarnaast biedt Forbo uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en zijn er bij goed functioneren mogelijkheden je binnen de afdeling verder te ontwikkelen en door te groeien.

Informatie & sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marco Reijnders, Afdelingsleider Distributiebeheer, telefoon 075-647 7583. Voor vragen omtrent de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Lucia Fijlstra, HR Adviseur, telefoon 075-647 7368.

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaande 'Solliciteer'-button.
lucia.fijlstra@forbo.com