Vælg dit land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

Wij zijn Forbo Flooring, dé innovatieve producent van vloerbedekkingen voor zowel projectmatige- als consumententoepassingen wereldwijd. Wij bieden een breed assortiment vloerbedekkingen zoals linoleum, vinyl, textiel en entreevloerbedekking. Als wereldmarktleider zijn wij toonaangevend in duurzame vloerbedekkingen en interieurconcepten.

Wij zoeken een proactieve Projectmanager Sales, rayon Den Haag om onze ambitieuze groeiplannen verder te realiseren.

Accountmanager Projecten rayon Den Haag

Het werk bestaat uit het creëren, onderhouden en ontwikkelen van relaties met vloerenbedrijven, projectinrichters, (overheids-) instellingen, architecten, opdrachtgevers en aannemers. Deze relaties zijn duurzaam en winstgevend resulterend in een optimale marktpositie van Forbo. Kernpunt hierbij is het ontwikkelen en converteren van de projectenpijplijn naar omzet.

We werken met een informele, inspirerende groep mensen vanuit ons internationale hoofdkantoor in Assendelft. De lijnen zijn kort, de ambities hoog en de drempels laag. Multidisciplinaire teams met deelnemers uit binnen- en buitenland werken samen om telkens weer onze pay-off waar te maken; ‘creating better environments’!

Jij bent ondernemend, resultaatgericht, sociaal en communicatief ijzersterk. Goed kunnen luisteren is één van je kerncompetenties. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in een commerciële functie en je hebt affiniteit met de aan de bouw gerelateerde projectenmarkt. Voor een succesvolle functievervulling beschik je over een opleiding op HBO-niveau.

Ons aanbod en jouw ontwikkeling
Ontdek jouw kansen bij één van de grootste vloerbedekkingsfabrikanten ter wereld. Het succes van Forbo ligt in de handen van haar medewerkers. Daarom investeren we duurzaam in onze medewerkers: in hun ontwikkeling, betrokkenheid, motivatie en gezondheid.

Wij bieden aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een professionele en inspirerende organisatie, waar met plezier en met respect voor elkaar wordt gewerkt. Bovendien krijg je volop kansen om je eigen ontwikkeling vorm te geven, in je werk en in je loopbaan binnen Forbo Flooring.

Wij bieden een marktconform salaris en daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld, een 13e maand en bieden wij je de mogelijkheid opleidingen te volgen in je vakgebied. Voor deze functie is uiteraard ook een bonusregeling van toepassing en krijg je een lease-auto, mobiele telefoon en een laptop tot je beschikking.

Informatie en sollicitatie
Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Marieke Lambrecht, Salesmanager op telefoonnummer 06-537 518 43. Voor vragen omtrent de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Lucia Fijlstra, HR Adviseur, telefoon 075-647 7368.

Ben jij diegene die voor Forbo Flooring Systems in Nederland een voortrekker wil zijn die denkt in kansen en groei? We zien je sollicitatie graag vóór 26 april 2018 tegemoet, via onderstaande ‘Apply’-button
lucia.fijlstra@forbo.com