选择你的国家

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

De afdeling
De Nederlandse markt is een zeer belangrijke afzetmarkt van Forbo Flooring Systems. Naast de A-merken Marmoleum®, Novilon®, Allura® en Coral®, voert Forbo hoogwaardige collecties projectvinyl, projecttapijt en Flotex®. De afdeling Business Information Sales (BIS) is onderdeel van de divisie Sales & Marketing Nederland. Deze afdeling heeft tot doel ondersteunende werkzaamheden te verrichten voor Sales, Customer Services en Marketing.

Business Information Sales Data Scientist

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de B2B en B2C doelgroepen en marktontwikkelingen om zo in te kunnen spelen op de marktvraag. Hiertoe wordt data en informatie uit de bouwnijverheidssector op een efficiënte en effectieve wijze geanalyseerd en bewerkt met als doel de markt zo optimaal mogelijk te benaderen.
De werkzaamheden en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:
  • Het onderhouden van ruwe data en modellen met als doel een voorspellende analyse te maken met als doel extra inzicht te bieden;
  • Het vertalen van data naar een waardeoordeel door deze vanuit verschillende perspectieven te benaderen;
  • Het ontwikkelen van strategie en het verbeteren van de kwaliteit van de data;
  • Het identificeren van business mogelijkheden en uitdagingen en het bieden van mogelijke oplossingen d.m.v. visualisatie en rapportage;
  • Verzorgen van standaard en specifieke rapportages;
  • Process management ISO-9001 namens Sales & Marketing Nederland.
Het profiel
Van de ideale kandidaat wordt verwacht dat je:
  • Beschikt over een afgeronde HBO- of academische opleiding, bij voorkeur in de richting Bedrijfskunde of vergelijkbaar en heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Goed kunt werken in teamverband;
  • Zeer analytisch bent, dat je een visie hebt en resultaatgericht bent.
Een positieve en proactieve houding zijn onmisbare eigenschappen voor een succesvolle functievervulling. Verder ben je sterk in probleemanalyse, oordeelsvorming en kwaliteitsgerichtheid. Je gebruikt jouw technische en analytische talenten om tactische en strategische modellen te maken. Vanzelfsprekend heb je een hoog niveau van klant- en marktgerichtheid.

De arbeidsvoorwaarden
In deze mooie functie willen wij graag 40 uur per week met jou samenwerken.

Wij bieden jou goede primaire arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, 27 vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Ook biedt Forbo aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsregeling, bedrijfsfitness regeling en een studiekostenregeling, in een professionele en inspirerende organisatie, waar met plezier en met respect voor elkaar wordt gewerkt. Bovendien krijg je volop kansen om je eigen ontwikkeling in je werk en in je loopbaan binnen Forbo Flooring vorm te geven.

Informatie & sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marcel van den Berge, Director Sales & Marketing NL op 06-289 29 001. Voor vragen omtrent de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Susanne Haas, HR Business Partner, telefoon 075-647 7372.

Jouw sollicitatie zien wij graag vóór 9 maart 2020 tegemoet via onderstaande 'apply'-button en hopelijk spreken wij elkaar dan binnenkort!
susanne.haas@forbo.com