Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Upptäck nya CO₂-neutrala kollektionen

Marmoleum, världens första CO₂-neutrala golv, finns nu som en ny kollektion- Marmoleum Marbled. Här har vi vidareutvecklat den marmorerade strukturen i linoleum utifrån fem designteman, alla inspirerade av naturen.


Marmoleum Marbled Fresco 3259

"A collection inspired by nature"

Våra designers syfte med den nya generationen hållbara golv är att förmedla känslan av naturen även i en inomhusmiljö, att sudda ut gränserna mellan ute och inne för att öka människors välbefinnande och skapa hälsosamma inomhusmiljöer. I alla aspekter. I filmen får du veta tanken bakom nya Marmoleum Marbled.

Marmoleum Real 3038 & Splash 3433

Gjord av naturen, inspirerad av naturen, pålitlig av naturen.

I utvecklingen av nya Marmoleum Marbled går naturen genom som en röd tråd. Golvet är gjort av naturliga råmaterial och bidrar till en sund inomhusmiljö. Kollektionen är inspirerad av naturens färger och skiftningar och dessutom är golven av naturliga skäl pålitliga. De är enkla att installera och underhålla, med lång livslängd.

Se kollektionen här

Ett klassiskt golvmönster i fem nya designteman

Ett klassiskt golvmönster i fem nya designteman

Nya CO2-neutrala golvkollektionen Marmoleum Marbled är en vidareutveckling av det klassiska marmorerade golvmönstret, men här i fem nya organiska designteman i ett stort antal färger som fritt kan kombineras

Världens första C0₂-neutrala golv

Världens första CO₂-neutrala golv

Våra designers har inspirerats av naturen i nya CO₂-neutrala golvkollektionen Marmoleum Marbled med målet att berika miljön inomhus. Både i färg, struktur och spännande kombinationer med andra material. Men även med ett golvmaterial enbart gjort av naturliga råvaror.

Läs mer här

Missa inte vårt nyhetsbrev med fokus på dig som arkitekt och fastighetsägare

Missa inte vårt nyhetsbrev med fokus på dig som arkitekt och fastighetsägare

Vill du få mer nyheter om intressanta arkitekturobjekt där Forbo deltar, produktnyheter och innovationer med fokus på golv? I vårt nyhetsbrev får du inspiration från objekt över hela världen, där vi kommer presentera allt från spektakulära kontor och kulturbyggnader till skol- och sjukhusmiljöer, med funktion och hållbarhet i fokus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev