Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Golv för bussar

Forbo har ett mycket omfattande och anpassningsbart utbud av golv för bussar. Utbudet omfattar entrésystem, säkerhetsgolv, vinylgolv, flockade golv samt lim, tillbehör och läggningsverktyg.

Bus_Intro_Web-image_2020
Säkerhetsvinylgolv för bussar

Säkerhetsgolv

Surestep och Safestep är Forbo Floorings halksäkra vinylgolv. De är förstärkta med karborundum- eller aluminiumoxidpartiklar som ger ett halksäkert golv i klass R10 till R12.

Trä- och stenmodellerna ser bra ut i premiumbussar och skapar varma och användarvänliga ytor i bussar. Det stora utbudet av färger och hållbara halksäkra golv passar många typer av transporttillämpningar.

Visa Step-sortimentet
Beställ ett gratisprov av Step

Flotex flockade golv

Flotex är ett unikt, flockat golv som ser ut och känns som en heltäckningsmatta med raka fibrer som gör det lika enkelt att rengöra som ett hårt golv.

Flotex har en mjuk, sammetsliknande yta som är skön att gå på men samtidigt är mycket halksäker. Flotex består av fast vinyl, förstärkt grund med en tätt flockad yta av nylon 6.6-fibrer, som är fast förankrade i grundlagret.

Flotex Vision är försett med digitaltryck och finns i fler än 500 designer men kan även specialbeställas för din smak.

Visa utbudet av Flotex
Beställ ett gratisprov av Flotex

Flotex-golv för bussar
Eternal – vinylgolv för bussar

Eternal vinylgolv

Vårt Eternal vinylgolv för allmänt bruk är en kombination av modern design och ett slitstarkt, hållbart och användningsbart utbud.

Eternal finns i trä-, sten- och abstrakta mönster i kombination med många moderna färger som kompletterar din inredning.

Visa sortimentet av Eternal
Beställ ett gratisprov av Eternal

Coral entrémattor

En entrématta av hög kvalitet sänker effektivt kostnaderna för rengöring, reparation och underhåll. Genom att samla upp upp till 94 % av smuts och fukt som kommer in kan Coral sänka rengöringskostnaderna upp till 65 % och förlänga golvets livslängd.

Coral entrémattor är även halk- och snubbelsäkra och är perfekta för insteg och trappor till fordon.
Gå till Coral-sortimentet
Beställ ett gratisprov av Coral

Coral – entrémattor för bussar