Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Retail

  • Marmoleum Modular linoleumplattor i retailmiljö
  • Café med Marmoleum linoleumgolv
  •  Allura Click luxury vinyl tile (LVT) i retailmiljö
  • Flotex textilmatta i retailmiljö
  • Marmoleum linoleum på golv och väggar i frisörsalong

Golvlösningar i retailmiljöer

Noggrant framtagna koncept säkrar en konsekvent stil hos butiker och kedjor. Detta visas genom det valda utbudet, det medföljande priset, försäljningsmaterialet, produktpresentationen och interiören. Enskilda återförsäljare briljerar ofta när det kommer till individuella och serviceorienterade butikskoncept. De lyckas stå ut från mängden genom att skapa ett distinkt utbud, en helt personlig identitet och en tilltalande butiksinteriör.

I samtliga fall har golvet en stor inverkan på butikens atmosfär. Det ska både stödja och stärka återförsäljarens koncept och passa in helt med den valda stilen.

Eftersom de är hållbara, snygga och tillgängliga i ett stort antal olika färger och mönster kan Forbos golvlösningar hjälpa med att skapa attraktiva och praktiska shoppingmiljöer. Våra golv kan specialanpassas till stora marknadsföringskoncept, eller efter önskemål hos den enskilda återförsäljaren.

Vårt moderna Forbo Furniture Linoleum är en taktil möbelytbehandling med en varm känsla som säkerställer en unik identitet för varje återförsäljardesign.

Budnikowsky apotek