Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Allmänna cirkulationsområden

Oavsett av om du vill hjälpa kunderna att hitta i lokalerna eller göra mesta möjliga av imponerande exponeringsytor, spelar golvet en avgörande roll i att vägleda kunderna i butiken.

Forbos mångfacetterade produktportfölj hjälper dig att göra intryck på kunderna oavsett om du vill skapa gångvägar med naturligt flöde eller skapa en unik inredning som sticker ut från mängden.

Golv från Forbo Flooring Systems i retailmijö
Eternal projektvinyl i retailmiljö

Eternal vinylkollektion

När du tittar närmare på Forbos nya vinylkollektion Eternal kommer du att upptäcka en perfekt kombination av högklassiga mönster i ett slitstarkt, hållbart och ändamålsenligt sortiment – oberoende av användningsområde.

Kollektionen består av väl balanserade trä- och stenmönster samt abstrakta mönster som tillsammans med en omfattande och modern färgpalett garanterat kompletterar den övriga inredningen.

Mer information om Eternal

Marmoleum

Marmoleum är en hållbar golvlösning som finns i ett nästintill obegränsat antal färger. Marmoleum har överlägsen reptålighet, plus att det går att reparera skadade ytor.

Mer information om Marmoleum

Marmoleum Modular linoleumgolv i retailmiljö
Allura luxury vinyl tiles (LVT) i retailmiljö

Allura

Forbos nya Allura-kollektion består av realistiska, naturliga och abstrakta mönster. Allura har tagits fram med de allra senaste tillverkningsteknikerna för få ett helt realistiskt och naturligt materialuttryck med designplattor.

Allura är tillverkat och designat i Europa och erbjuder snygg design i kombination med exceptionell prestanda och hållbarhet.

Mer information om Allura

Flotex

Flotex har över 70 miljoner fibrer per m², vilket ger en halkfri yta med förbluffande enkel städbarhet – golvbeläggningen påminner om en geckoödlas fot som är täckt med tusentals små hår som gör att den kan klättra utan att halka. Fibrerna är också ljudabsorberande, vilket gör Flotex till ett tyst golv.

Fibrerna i Flotex är flexibla och bekväma under foten, och deras densitet, utformning och styrka gör att de återfår sin ursprungliga form på samma sätt som mossa och bambu. Sådan styrka ger en hållbar och mycket slitstark yta som tål exempelvis stolshjul extra bra.

Mer information om Flotex

Flotex Linear textilplattor i retailmiljö
Golv med specialbeställt digitaltryck i retailmiljö

Golv med specialbeställt digitaltryck

Specialbeställda digitaltryck innebär en revolution inom vinyl- och Flotex-golv och ger möjlighet att skapa en unik design som drar ögonen till sig.

Välj mellan tusentals licensierade bilder som är klara för reproduktion eller designa ditt eget golv. Oberoende av tryckets typ, storlek, skala och komplexitet ger våra specialspeställda digitaltryck knivskarpa och levande bilder, tack vare högklassig tryckteknik med 6 färger och hög upplösning (600 dpi).

Forbo Parkett

Forbo Parkett finns i en mängd träslag och infärgningar där alla är miljömärkta med Svanen. Med Forbo Parkett får du ett exklusivt uttryck både visuellt och miljömässigt.

Mer information om Forbo Parkett

Forbo Parkett i vardagsrum + Marmoleum Click i kök
Laminatgolv XLNT living 2014 Natural Oak i retailmiljö

XLNT laminat

I vissa butiker önskas ett lättlagt golv med stor tålighet som imiterar andra mönster och strukturer. I Forbos produktportfölj har vi även prisvärt laminatgolv som är lämpat för butiksmiljö.

Mer om XLNT living laminatkollektion