Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Serveringsområden

Det kan vara svårt att hitta en golvbeläggning för serveringsområden som är enkel att rengöra samtidigt som den är estetiskt tilltalande.

Oavsett om du väljer vår allmänna vinylkollektion, vårt sortiment med designplattor eller något där emellan går det nu att få optimal prestanda utan att kompromissa med utseende och kvalitet.

Matberedningsmiljöer kräver extra stegsäkerhet och vår Step-kollektion med säkerhetsvinyl erbjuder ett brett sortiment golvbeläggningar.

Step säkerhetsgolv i retailmiljö
Step säkerhetsgolv i kök

Golv med god stegsäkerhet

Forbo Step säkerhetsvinyl kan användas överallt där människor arbetar, studerar, leker eller rör sig – och där halkfri stegsäkerhet är en viktig parameter för en säker arbetsplats, hemmiljö eller offentlig miljö. Step säkerhetsvinyl är en serie med HSE-kompatibla golvbeläggningar med stegsäkerhet i klass R10 till R12 som ger trygghet och bra fortfäste i områden med stor risk för spill.

Mer information om Step säkerhetsvinyl

Eternal

När du tittar närmare på den nya vinylkollektionen Forbo Eternal upptäcker du en perfekt kombination av våtrumsgodkända högklassiga mönster i ett slitstarkt, hållbart och ändamålsenligt sortiment – oberoende av användningsområde.

Kollektionen består av väl balanserade trä- och stenmönster samt abstrakta mönster som tillsammans med en omfattande och modern färgpalett garanterat kompletterar den övriga inredningen.

Mer information om Eternal

Eternal Wood projektvinyl i restaurang
Allura luxury vinyl tile (LVT) i café

Allura luxury vinyl tiles

Forbos nya Allura-kollektion består av realistiska, naturliga och abstrakta mönster. Allura har tagits fram med de allra senaste tillverkningsteknikerna för få ett helt realistiskt och naturligt materialuttryck med designplattor.

Allura är tillverkat och designat i Europa och erbjuder snygg design i kombination med exceptionell prestanda och hållbarhet.

Mer information om Allura

Marmoleum

Marmoleum är en hållbar golvlösning som finns i ett nästintill obegränsat antal färger. Marmoleum har överlägsen reptålighet, plus att det går att reparera skadade ytor.

Mer information om Marmoleum

Marmoleum Modular linoleumgolv i restaurang