Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Textilplattor för enkel läggning

Dagens moderna kontorsmiljöer med öppna kontorslandskap måste vara flexibla och enkla att förändra. Ett modulsystem med exempelvis textilplattor är enkelt att anpassa efter nya behov, vilket ger stor flexibilitet och lägre kostnader vid förändringar.

Textilplattor Mix i kontorsmiljö
Tessera Create Space textilplattor i kontorsmiljö

Tessera

Tessera består av attraktiva och slitstarka tuftade textilplattor i olika konstruktioner och kvaliteter som är designade för att ge specifika fördelar i fråga om estetik och prestanda. I det omfattande sortimentet finns både moderna och klassiska, enfärgade och mönstrade alternativ och färgställningar som förstärker den övriga inredningen i alla typer av kommersiella och offentliga miljöer. Vi har plattor med öglelugg, skuren lugg & öglelugg, skuren lugg och batchoberoende design för fri läggning.
Läs mer om Tessera öglad lugg
Läs mer om Tessera skuren & öglad lugg

Westbond

Oändliga färgmöjligheter och fantastiskt hög kvalitet, från så lite som 1 m². Westbond-kollektionen består av tre huvuddelarna, Westbond Colour, Westbond Flex och Westbond Natural.

Fusion bonding
Fusion bonding är en sofistikerad metod för tillverkning av textilplattor där varje individuellt garn är bundet till stödmaterialet för att skapa en extremt tät och lyxig produkt.
Läs mer om Westbond

Westbond textilplattor i mötesrum