Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2


Tessera Seagrass

Tessera Seagrass presenterar ett sofistikerat sortiment av textilplattar i plankformat med en linjär Seagrass-design, från ljust till mörkt, Seagrass finns tillgänglig i plankor på 100x20 cm vilket möjliggör en mängd kreativa golvmönster. Den mjuka, strimmade looken erbjuder komfort och lugn, perfekt för en naturlig atmosfär. Tessera Seagrass kan kombineras med Allura Flex LVT vilket ger ännu fler möjligheter till unika golvmönster.

Tessera Seagrass uppfyller Ska-kriterierna för M12 mjuka golvbeläggningar och innehåller 61% återvunnet material.

Lanserad oktober 2017.

Se kollektionen

Tessera Seagrass Planks

Flotex Cityscape

De präglade linjerna i Flotex Cityscape kollektionen skapar en spännande design som förändrar ljuset och upplevelsen beroende från vilken vinkel du ser golvet. Inspirerad av linjer och korsningar av det urbana landskapet, fångar kollektionen reflektioner och rytmen i fönstren från stadens skyskrapor eller mönstret av gatan under dem.
Linjerna skapar mönster som är präglade i Flotex nylonfiber och skapar taktilitet samt komfort och ger en 3:e dimension till golvet.

Upptäck och upplev ett helt nytt golvkoncept med Flotex Cityscape.

Lanserad augusti 2017.

Se kollektionen

Marmoleum Solid

Låt oss presentera linoleumets rena natur. Vi presenterar stolt vår förnyade Marmoleum Solid-kollektion som kombinerar attraktiva, moderna golvmönster med överlägsen mångsidighet och innovation. Upptäck vår nya Cocoa-kollektion där vi har blandat bitar av kakaoskal för att ge en unikt granulat-utseende. Eller titta närmare på det präglade skiffermönstret som kombinerar stenens tidlösa karaktär med värmen och hållbarheten hos linoleumgolvet.

Upptäck hur pass gedigna och distinkta Marmoleum-golv kan vara genom våra underkollektionerna Concrete, Cocoa, Piano, Slate & Walton.

Lanserad februari 2017.

Se kollektionen

Allura LVT

Allura är Forbos LVT-varumärke (Luxury Vinyl Tile, designgolv) och under det senaste årtiondet har det utvecklats till ett av de populäraste valen i vår omfattande produktportfölj. Det finns ingen annan LVT på marknaden i dag som kan matcha Allura när det gäller mönster, teknik och hållbarhet.

Upptäck våra spännande nya Allura-kollektioner Wood, Stone och Abstract.

Lanserad våren 2017.

Se kollektionen

Sphera Nordstar

Forbos Sphera Nordstar sätter en ny standard för homogena vinylgolv. Golvet tillverkas i vår helt nya fabrik där all vår samlade vetenskap och den senaste teknologin har kombinerats för att skapa smarta och innovativa lösningar.

Resultatet: Ett homogent vinylgolv av högsta kvalitet!

Sphera Nordstar adderar karaktär och stil till inom otaliga miljöer. Vare sig det handlar om vårdmiljöer med höga miljökrav, flexibla och moderna byggnader avsedda för olika aktiviteter eller skolmiljöer och kontor där hållbarhet och färg är det viktigaste.

Lanserad vintern 2016.

Se kollektionen