Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2


Showtime Experience

Med de tryckta mönstren i Showtime Experience erbjuder Forbo möjligheten att presentera ditt golv på precis det sätt du vill.

Showtime Experience är utformad efter 4 teman: Wonderlab, Metropolis, Ecosystems och Heritage. Inom varje tema skapas fyra mönster, i två olika färgställningar. 32 alternativ att välja mellan, och ännu fler om din order överstiger 400 m².

Låt Showtime överraska dig!

Lanserad hösten 2018.

Se kollektionen

Nålfilt Showtime Ecosystems 07 - 936202

Flotex Vision Showtime

Flotex Vision Showtime är utformad som ett komplement till Showtime Experience-nålfiltkollektionen för att kunna erbjuda ett unikt golvmönster för exempelvis hotell, biografer och teatermiljöer.

Showtime presenterar fyra spännande golvmönster indelade i fyra underkollektioner: Wonderlab, Metropolis, Ecosystems och Heritage.

Lanserad hösten 2018.

Se kollektionen

Flotex Vision Showtime Heritage 23003 Faded Sapphire

Tessera Cloudscape

Tessera Cloudscape textilplattor med öglad lugg erbjuder ett tonat spektrum av färger som sträcker sig från mörk till väldigt ljus, perfekt för ett brett utbud av applikationer och LRV-krav.

I dagens trånga och hektiska stadsmiljöer riskerar vi ofta att förlora kontakten med naturen. Vår enda förbindelse är himlen ovanför oss. Tessera Cloudscape är inspirerad av himlens ständigt föränderliga molnformationer och det rika spektra av ljus och färg som ger en bro till utsidan, vilket hjälper oss att återansluta till naturen.

Lanserad hösten 2018.

Se kollektionen

Sarlon Modul'Up

Vårt förnyade Modul'Up lösläggningsgolv är ett unikt vinylgolv som kan installeras helt utan lim och ger utmärkt dimensionsstabilitet. Du sparar både tid och pengar!

Golvmattan läggs helt utan lim eller dubbelhäftande tejp för en snabb och enkel installation, fri från emissioner och lukt. Du kan gå på ditt golv omedelbart efter installationen. Något som även ger minskade kostnader vid renovering och framtida golvbyten. Eftersom baksidan är fri från lim och spackel kan även installerade golvmattor återvinnas till ny produkt vid rivning.

Lanserad våren 2018.

Se kollektionen

Nordic Spirit

Vi är glada och stolta att kunna presentera en helt ny våtrumskollektion – Nordic Spirit. Kollektionen har inspirerats av det nordiska ljuset och den speciella inredningstradition som finns i våra nordiska hem. Skandinavisk design är världsberömd för sin ljusa, stilrena formgivning, i Nordic Spirit-kollektionen tolkad av vår franska designer Fanny Francine Gay som adderat en modern vinkling i färg och mönster.

Kulörmässigt har vi valt att jobba i ljusa grå och vita toner som anknyter till det nordiska ljuset, där väggarnas mönster är finstämda och noga avvägda för att lyfta fram detaljer och badrummets övriga inredning och stil.

Lanserad våren 2018.

Se kollektionen

Nordic Spirit TermaStar Flow 50709 Lead & TermaLife 26550 uni ivory