Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2


Tessera Cloudscape

Tessera Cloudscape textilplattor med öglad lugg erbjuder ett tonat spektrum av färger som sträcker sig från mörk till väldigt ljus, perfekt för ett brett utbud av applikationer och LRV-krav.

I dagens trånga och hektiska stadsmiljöer riskerar vi ofta att förlora kontakten med naturen. Vår enda förbindelse är himlen ovanför oss. Tessera Cloudscape är inspirerad av himlens ständigt föränderliga molnformationer och det rika spektra av ljus och färg som ger en bro till utsidan, vilket hjälper oss att återansluta till naturen.

Lanserad september 2018

Se kollektionen

Tessera Cloudscape 3401 light airs & Layout 2112 frosting

Sarlon Modul'Up

Vårt förnyade Modul'Up lösläggningsgolv är ett unikt vinylgolv som kan installeras helt utan lim och ger utmärkt dimensionsstabilitet. Du sparar både tid och pengar!

Golvmattan läggs helt utan lim eller dubbelhäftande tejp för en snabb och enkel installation, fri från emissioner och lukt. Du kan gå på ditt golv omedelbart efter installationen. Något som även ger minskade kostnader vid renovering och framtida golvbyten. Eftersom baksidan är fri från lim och spackel kan även installerade golvmattor återvinnas till ny produkt vid rivning.

Lanserad våren 2018.

Se kollektionen

Nordic Spirit

Vi är glada och stolta att kunna presentera en helt ny våtrumskollektion – Nordic Spirit. Kollektionen har inspirerats av det nordiska ljuset och den speciella inredningstradition som finns i våra nordiska hem. Skandinavisk design är världsberömd för sin ljusa, stilrena formgivning, i Nordic Spirit-kollektionen tolkad av vår franska designer Fanny Francine Gay som adderat en modern vinkling i färg och mönster.

Kulörmässigt har vi valt att jobba i ljusa grå och vita toner som anknyter till det nordiska ljuset, där väggarnas mönster är finstämda och noga avvägda för att lyfta fram detaljer och badrummets övriga inredning och stil.

Lanserad våren 2018.

Se kollektionen

Nordic Spirit TermaStar Flow 50709 Lead & TermaLife 26550 uni ivory

Tessera Seagrass

Tessera Seagrass presenterar ett sofistikerat sortiment av textilplattar i plankformat med en linjär Seagrass-design, från ljust till mörkt, Seagrass finns tillgänglig i plankor på 100x20 cm vilket möjliggör en mängd kreativa golvmönster. Den mjuka, strimmade looken erbjuder komfort och lugn, perfekt för en naturlig atmosfär. Tessera Seagrass kan kombineras med Allura Flex LVT vilket ger ännu fler möjligheter till unika golvmönster.

Tessera Seagrass uppfyller Ska-kriterierna för M12 mjuka golvbeläggningar och innehåller 61% återvunnet material.

Lanserad oktober 2017.

Se kollektionen

Tessera Seagrass Planks