Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Anna

”En spännande tjänst i ett internationellt företag med stark svensk förankring.”

Anna, team leader

Anna arbetar som team leader för kundservice Stockholm
och började på Forbo Flooring Systems i maj 2014.

Vad fick dig att börja på Forbo?
En spännande tjänst i ett internationellt företag med stark svensk förankring. Jag kände till Forbo lite grand sedan tidigare, men fick ett förbättrat intryck under anställningsintervjuerna. Det var för övrigt en gedigen anställningsprocess där jag träffade flera olika representanter från Forbo under flertalet möten. Jag har nog aldrig varit med om en så pass omsorgsfullt hanterad rekryteringsprocess. Mitt arbete är väldigt varierande eftersom jag jobbar såväl med att ge service på telefon som med att serva kunder som kommer till vår butik i Årsta. Detta upplever jag som stimulerande.

Hur var de första dagarna på jobbet på Forbo för dig?
Min första tid var väldigt intensiv. Det fanns många områden att sätta sig in i såsom produkter, IT-system, kunder och att lära känna arbetskamrater. En bra hjälp för att komma in i arbetet och gemenskapen fanns i form ett introduktionsprogram, som i mitt fall innebar möten med flera medarbetare såväl i Stockholm som i Göteborg. Jag fick en väldigt bra grund att stå på genom introduktionsprogrammet.

Vad har du för förväntningar för den kommande tiden?
Att få utvecklas både som person och i mitt arbete. Jag fokuserar på mitt nuvarande jobb och på att behärska det ännu bättre. Samtidigt är jag en person som tycker om utmaningar och vill därför gärna få prova fler och andra arbetsuppgifter i framtiden.

Hur skulle du beskriva Forbos kultur
Det som varit påtagligt för mig sedan första dagen är att kundens behov sätts i centrum och att alla medarbetare, som jag upplever det, är väldigt lösningsorienterade och professionella i mötet med kunder.

Vad är unikt med Forbo?
Världens bästa linoleum i alla dess färger och former! Och att vi är en helhetsleverantör för kunden.