Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Flotex by Starck – Unika egenskaper

I nya golvkollektionen Flotex by Starck förenas hög designgrad med golvmaterialets unika egenskaper som förenar det bästa av två världar; komfort och hållbarhet.

Flotex Starck Fortex Gold

Med Flotex får du ett golv som är lika ljuddämpande och mjukt att gå på som ett textilgolv. Att det också är lätt att hålla rent, tål smuts och fläckar och har en oöverträffad slitstyrka gör Flotex perfekt för både kontoret, hotellet, restaurangen, butiken, ja i alla miljöer med höga krav på hållbarhet och design.

Läs om Flotex by Starcks inspirerande design

Flotex Flockad Vinyl – Konstruktion

Unik konstruktion

Flotex är uppbyggt av ca 80 miljoner mikroskopiska nylonfibrer som gör golvet slitstarkt och motståndskraftigt både mot vatten, smuts och fläckar. Den digitala trycktekniken med vattenbaserade färger i hög upplösning, ger tillsammans med den täta fiberytan en unik återgivning av Starcks uttrycksfulla mönster.

Läs mer om konstruktionen

Flotex by Starck

Bättre akustik och arbetsmiljö

På dagens aktivitetsbaserade arbetsplatser spelar akustiken en stor roll för både känslan av välbefinnande och förutsättningarna att kunna jobba effektivt.

Flotex har mycket goda ljuddämpande egenskaper, ett golv perfekt för att skapa harmoni i såväl mindre kontorsmiljöer som större ytor i offentliga miljöer.

Läs mer om akustik och arbetsmiljö

Kaffefläck Flotex

Hållbart och ekonomiskt

Flotex är upp till sex gånger slitstarkare jämfört med textilmattor. Golvet är lätt att rengöra och hålla rent, vilket ger en god städekonomi. Fibrerna i Flotex släpper smutsen lätt och fläckar rengörs enkelt med vatten och vanligt rengöringsmedel. Dessutom är baksidan vattentät och tål både ångtvätt och maskinell städning.

Läs mer om slitstyrka och städekonomi

Flotex by Starck - Twilight

Inspirerande design

Flotex by Starck bygger på tre designteman; Vortex, Artist och Twilight, med unika mönster som leker med skala och övergångar. Naturligtvis har du fritt spelrum att skapa dina egna unika kombinationer och uttryck med en mängd olika mönster och färgställningar.

Läs om Flotex by Starcks inspirerande design