Escolha seu país

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

Wegens een verschuiving in de bezetting, ontstaat er een vacature op de afdeling Technisch Support.
De afdeling Technisch Support telt 3 medewerkers en maakt onderdeel uit van Customer Service (5 medewerkers). Je rapporteert aan de Teamleider Technisch Support en aan de Sales Directeur.
Wij zijn op zoek naar een fulltime:

Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst m/v

De functie:
Als Technisch Commercieel Medewerker neem je vragen, problemen en klachten aan van klanten, wint informatie in ten aanzien van situatie, omstandigheden, toepassing, specificaties en dergelijke.
Je beoordeelt product- en/of toepassingsmogelijkheden, eventueel in overleg met andere afdelingen (productmanagement, sales, kwaliteitsdienst). Je adviseert klanten ten aanzien van producten en/of toepassingsmogelijkheden (ook in het Engels en Duits) en verwijst bij complexe vragen en problemen door naar Sales of Productmanagement.
Je handelt zelfstandig klachten af of verwijst door naar Sales en bewaakt de afhandeling d.m.v. een klachtenregistratiesysteem. Je pleegt acquisitie door het telefonisch benaderen van potentiële klanten/afnemers voor producten, systemen en acties.

Tevens ondersteun je de Sales afdeling door het verstrekken van telefonische informatie aan (potentiële) klanten over Eurocol(producten), prijzen, condities en het verzenden van productdocumentatie. Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor een aantal aan jou toegewezen Technisch Commercieel Adviseurs, verwijst klanten door en coördineert de communicatie tussen klanten en de adviseurs. Je werkt adviezen van de Technisch Commercieel Adviseurs uit, voorziet deze van aanvullende informatie en verstuurt ze naar de klant. Garantieverzoeken en alle voorkomende correspondentie van technische en commerciële aard (klachten, uitnodigingen, rapportages, offertes) verzorg je ook.
Je organiseert groepsbezoeken en trainingen en assisteert de Technisch Commercieel Adviseurs bij rondleidingen.

Je profiel:
  • Opleiding op MBO niveau, richting Techniek.
  • Ervaring op een (technisch)commerciële binnendienst functie.
  • Goede communicatieve eigenschappen (woord en geschrift) in de Nederlandse, Engelse taal en bij voorkeur ook in de Duitse taal.
  • Zelfstarter, initiatiefrijk, doorzetter, oplossingsgericht denker
  • Servicegericht, accuraat, diplomatiek, stressbestendig
  • Flexibel inzetbaar, geen 9-5 mentaliteit
  • Je hebt ervaring met of kennis van CRM systemen en Microsoft Office.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een leuke, uitdagende, zelf verder te ontwikkelen positie aan op de afdeling Technisch Support. Een veelzijdige functie, waarbij je met jouw inzet kunt bijdragen aan het succes van onze producten. Eurocol kent goede arbeidsvoorwaarden.
Mocht je nadere informatie over de functie wensen, dan kun je contact opnemen met Rob Eijgelsheim, telefoon 06 – 1094 3531.

Interesse?
Heb je interesse of ken je iemand die interesse heeft: stuur dan voor 9 maart 2018 een bondige, gemotiveerde, sollicitatiebrief met actueel CV naar de afdeling HR via hr.eurocol@forbo.com

hr.eurocol@forbo.com