Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gulv i jernbaneindustrien

Forbo tilbyr et utvalg av gulvløsninger for transportindustrien. Alle produktene er fullt sertifiserte og kombinerer slitestyrke, utmerkede brannhemmende egenskaper og et bredt utvalg av designer og farger.

Flotex
Marmoleum Striato - Dutch railways
Tessera railway flooring
Coral Classic entrance flooring

Coral

Et inngangsmattesystem av god kvalitet er en svært effektiv måte å redusere kostnadene ved rengjøring, reparasjon og vedlikehold. Ved å stoppe opptil 94 % av smusset og fuktigheten kan Forbo Coral redusere rengjøringskostnadene dine med inntil 65 % og forlenge gulvbeleggets levetid. Det hindrer også gulvet fra å bli glatt og farlig. Vi tilbyr en løsning for ethvert bruksområde og areal. Alle tekstilserier er svært godt egnet for bruk i jernbanesektoren.
klikk for å gå til våre Coral-serier

Flotex

Flotex er helt unike tekstilgulv. Flotex består av et bunnlag i solid, forsterket vinyl og en overflate av tett velurisert nylon (6,6) som er godt forankret i bunnlaget. Flotex er ekstremt dimensjonsstabil og har samme optikk som et tekstilgulvbelegg, samtidig som det er like funksjonelt og slitesterkt samt lett å rengjøre som elastiske gulvbelegg. Alle Flotex-kolleksjoner er velegnet for bruk i jernbanesektoren. Vi anbefaler at du besøker Flotex Visions nettside, der du finner digitaltrykk med over 500 forskjellige designer. På noen av disse kan fargene endres, eller du kan gi oss dine egne skreddersydde designer for trykking til ditt spesielle bruksområde. Du kan altså skreddersy gulvet etter eget ønske.
klikk for å gå til Flotex
klikk for å gå til Flotex Vision-nettsiden

Transport flooring