Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Spesialgulv for bruk i sjøfartssektoren

For operatører innen cruise- og passasjertrafikk er gulvet et av de områdene der det er vanskeligst å opprettholde en høy utseendemessig standard. Mengden intens trafikk i seg selv samt IMO-sertifisering er avgjørende faktorer ved spesifisering av et gulvbelegg. Nedenfor ser du to anbefalte gulvprodukter som er spesielt egnet for maritime miljøer.

Transport flooring
Flotex FR

Flotex FR

Flotex FR - IMO er et teppe som samsvarer fullt ut med kravene i IMO-forordningen MSC 61(67): Vedlegg 1: Del 2 og IMO-forordning A.653 (16) med senere endringer ved IMO-forordning MSC 61(67): Vedlegg 1: Del 5
Fordeler:
• Nylon 6,6 sikrer høy slitestyrke
• Hygienisk
• Enkelt å rengjøre; korte nylonfibre gjør det enkelt å fjerne smuss
• Hygienisk
• Forbedret inneluftkvalitet
• Sklisikkert

Coral T32 Marine

Denne spesialmodifiserte versjonen av Coral T32 oppfyller alle de fire sikkerhetsstandardene som er fastsatt av Den internasjonale sjøfartsorganisasjonen (IMO) for produkter som benyttes i sjøgående fartøy.
Garn og baksidesystemer er utviklet i henhold til de strengeste standardene med hensyn til giftstoffer ved røykutvikling og lav flammespredning, standarder som alle kreves for å oppnå IMOs "Rattmerke".
Det betyr at Coral T32 Marine trygt kan brukes på cruiseskip, passasjerferjer, charterbåter og andre sjøgående fartøy, samt på offshoreanlegg der "Rattmerke"-klassifiseringen kreves.

Coral T32 Marine