Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gulv i bussindustrien

Forbo tilbyr en virkelig omfattende og samsvarende produktportefølje for bussektoren. I denne porteføljen finnes gulvmattesystemer, sikkerhetsgulv, vinylgul, tilbehør og monteringsverktøy.

Flooring in transport
Transport flooring

Sikkerhetsgulv

Gulv er årsaken til over 37 % av alle ulykker som fører til skade og sklihendelser, og har derfor mye å svare for. Sklihendelser er den mest vanlige årsaken til skader på arbeidsplassen. Valg av et Step-gulv kan bidra til en betydelig reduksjon av antall ulykker forårsaket av sklihendelser. Beskytt de reisende ved å bruke et sikkerhetsgulv i bussen din. Det finnes flere kolleksjoner med en sklisikkerhet opptil klasse R12, beregnet for bruk i busser.
klikk for å gå til vår serie av sikkerhetsvinyl
*Kilde: Health and Safety Establishment, UK.

Flotex

Hvis du ønsker å tilføre en følelse av luksus i bussen, kan et Flotex teppe være løsningen. Flotex teppe ser ut og føles som et teppe, men har samme egenskaper som et vanlig gulvbelegg. Flotex tepper er helt unike tekstilgulv som kombinerer de slitesterke og robuste egenskapene til et vanlig gulvbelegg med kvaliteten, varmen og komforten til et teppe. Flotex består av et bunnlag i solid, forsterket vinyl og en overflate av tett velurisert nylon (6,6) som er godt forankret i bunnlaget.
Flotex er ekstremt dimensjonsstabil og har samme optikk som et tepper, samtidig som det er like funksjonelt og slitesterkt samt lett å rengjøre som vanlige gulvbelegg
klikk for å gå til flotex-kolleksjonen

Flotex flooring
Transport flooring

Eternal prosjektvinyl

Kaster du et nærmere blikk på Forbos vinylkolleksjon Eternal, vil du mer enn noen gang tidligere se en perfekt kombinasjon av moderne design i en solid, holdbar og velegnet serie – uansett bruksområde.
Kolleksjonen byr på en balansert serie av tre-, stein- og abstrakte mønstre side om side med en omfattende, moderne fargepalett som garantert vil gjøre interiøret komplett.
Klikk for å gå til Eternal

Bus & Coach brochure

  • Limited commands

    Bus & Coach brochure
    Test123 -Sandro