Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Korridorer og gangsoner

Korridorer er travle områder med mye støy og krever slitesterke og trygge gulv. Forbo tilbyr stilige og praktiske gulvløsninger, for eksempel:
• Sikkerhetsgulv som reduserer sklifaren for elever og besøkende
• Lyddempende løsninger som holder støyen i sjakk
• Robuste og slitesterke gulv som bevarer utseendet i år etter år
• Gulv som er enkle å rengjøre og krever lite vedlikehold

Gjør det personlig
Skilt og figurer kan integreres i gulvet for å fange interessen og veilede elever og besøkende rundt i bygningen.

 PV_acoustic_2012_P10
Marmoleum

Marmoleum

Vår bærekraftige gulvløsning Marmoleum har et vell av fargealternativer og overlegen ripe- og slitasjebestandighet. Og skulle det likevel oppstå overflateskader, er det mulig å reparere de.
Klikk for å gå til Marmoleum

Sarlon akustikk

I større rom kan det ofte være vanskelig å holde støynivået nede. Vår Sarlon-serie av lyddempende vinylbelegg har flere designer med en rekke lyddempende løsninger. Lavere støyforurensning er avgjørende for å minske stress og fremme velvære, komfort og effektivitet blant mennesker som arbeider eller lærer. Forbo har det bredeste utvalget av lyddempende gulvløsninger for ethvert bruksområde, alt i én og samme omfattende kolleksjon av lyddempende prosjektvinylbelegg.

Den beste måten å redusere lyd på, er ved å ta tak i kilden. Og derfor er lyddempende gulv helt avgjørende for å redusere støy i bygninger. Med over 30 års erfaring er Forbo Flooring spesialist på lyddempende gulv. I vår lyddempende vinylserie finner du gulv med en støydemping på 15, 17 og 19 dB

Klikk her for å gå til lyddempende
gulv

Sarlon acoustic
Flotex Vision

Flotex

Med over 70 millioner fibre per m² er Flotex sklisikker ved både våte og tørre forhold, i likhet med gekkoen, som har føtter dekt av tusenvis av ørsmå hår og dermed kan klatre uten å skli. I tillegg absorberer Flotex lyd og er dermed et stille gulv.
Flotex-fibrene er fleksible og komfortable under foten og har, i likhet med mose og bambus, en tetthet, design og styrke som gjør at de gjenopptar sin opprinnelige form. En slik styrke gir et robust gulv med en overflate som er usedvanlig slitasjebestandig, ikke minst mot rullestoler.
Klikk for å gå til Flotex