Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Møter og bespisning

Møter og bespisning
Spisearealer brukes daglig. Man kan skape passasjer og avgrense områder ved hjelp av farger og/eller en blanding av produkttyper.
Forbo forstår at produkter som benyttes i spiseområder, bør:
• ha gode sklihemmende egenskaper for å hindre sklifare
• være robuste nok til tåle hundrevis av elever, lærere og besøkende
• ha overlegne støydempende egenskaper, slik at støy begrenses der det er mulig
• ha gulv som bevarer utseendet og er hygieniske

Marmoleum
Flotex colour

Flotex

Med over 70 millioner fibre per m² er Flotex sklisikker ved både våte og tørre forhold, i likhet med gekkoen, som har føtter dekt av tusenvis av ørsmå hår og dermed kan klatre uten å skli. I tillegg absorberer Flotex lyd og er dermed et stille gulv.
Flotex-fibrene er fleksible og komfortable under foten og har, i likhet med mose og bambus, en tetthet, design og styrke som gjør at de gjenopptar sin opprinnelige form. En slik styrke gir et robust gulv med en overflate som er usedvanlig slitasjebestandig, ikke minst mot rullestoler.
Klikk for å gå til Flotex

Marmoleum

Vår bærekraftige gulvløsning Marmoleum har et vell av fargealternativer og overlegen ripe- og slitasjebestandighet. Og skulle det likevel oppstå overflateskader, er det mulig å reparere dem.
Klikk for å gå til Marmoleum

Marmoleum
Eternal wood

Eternal

Kaster du et nærmere blikk på Forbos vinylkolleksjon Eternal, vil du mer enn noen gang tidligere se en perfekt kombinasjon av moderne design i en solid, holdbar og velegnet serie – uansett bruksområde.
Kolleksjonen byr på en balansert serie av tre-, stein- og abstrakte mønstre side om side med en omfattende, moderne fargepalett som garantert vil gjøre interiøret komplett.
Klikk for å gå til Eternal