Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Allergigodkjent

Flotex og Marmoleum, som begge inngår i Forbo Flooring Systems, har fått det britiske allergiforbundets kvalitetsmerke, fordi de ved korrekt rengjøring ikke inneholder allergener eller husstøvmidd.
Når det i en nylig rapport fra det britiske allergiforbundet anslås at minst 12 millioner personer er "allergiske mot sitt eget hjem" – og 58 % av disse angir husstøvmidd som hovedårsak, er det ikke mulig å overse betydningen gulvbelegget har for et bedre inneklima. Dette er også et tema som ikke bør tas lett på innen opplærings-, helse-, kontor- og sosialsektoren – faktisk alle steder der folk oppholder seg over lengre tid.
Vær oppmerksom på at miljørettet helsevern fraråder tepper i barne- og ungdomsskoler på grunn av allergidebatten. Hvis du er i tvil om det kan benyttes Flotex bør du kontakte miljørettet helsevern.

BAF Seal of Approval
Marmoleum

Marmoleum

Vår bærekraftige gulvløsning Marmoleum har et vell av fargealternativer og overlegen ripe- og slitasjebestandighet. Og skulle det likevel oppstå overflateskader, er det mulig å reparere de.
Klikk for å gå til Marmoleum

Flotex

Flotex
Med over 70 millioner fibre per m² er Flotex sklihemmende ved både våte og tørre forhold, i likhet med gekkoen, som har føtter dekt av tusenvis av ørsmå hår og dermed kan klatre uten å skli. I tillegg absorberer Flotex lyd og har teppets lyddempende funksjon.

Flotex-fibrene er fleksible og komfortable under foten og har i likhet med mose og bambus, en tetthet, design og styrke som gjør at de gjenopptar sin opprinnelige form. En slik styrke gir et robust gulv med en overflate som er usedvanlig slitesterkt, ikke minst mot rullestoler.
Klikk for å gå til Flotex

Flotex Vision