Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Det riktige gulvet for klasserom

Et klasserom skal være varmt, slitesterkt og ha en rolig atmosfære som fremmer effektiv læring, uansett om det gjelder en barnehage, et akademi eller et universitet. Forbo Flooring kan tilby forskjellige gulvalternativer som oppfyller disse kravene, samt en omfattende fargepalett som passer inn i ethvert designopplegg.

Lernwelten
Marmoleum

Marmoleum

Vår bærekraftige gulvløsning Marmoleum har et vell av fargealternativer og overlegen ripe- og slitasjebestandighet. Og skulle det likevel oppstå overflateskader, er det mulig å reparere de.
Klikk for å gå til Marmoleum

Sarlon acoustic

Sarlon akustikkgulv

I større rom kan det ofte være vanskelig å holde støynivået nede. Vår Sarlon-serie av lyddempende vinylbelegg har flere designer med en rekke lyddempende løsninger. Lavere støyforurensning er avgjørende for å minske stress og fremme velvære, komfort og effektivitet blant mennesker som arbeider eller lærer. Forbo har det bredeste utvalget av lyddempende gulvløsninger for ethvert bruksområde, alt i én og samme omfattende kolleksjon av lyddempende prosjektvinylbelegg.

Den beste måten å redusere lyd på, er ved å ta tak i kilden. Og derfor er lyddempende gulv helt avgjørende for å redusere støy i bygninger. Med over 30 års erfaring er Forbo Flooring spesialist på lyddempende gulv. I vår lyddempende vinylserie finner du gulv med en støydemping på 15 og 19 dB

Klikk her for å gå til lyddempende gulv
Akustikkgulv