Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Hitachi Rail

Forbo Flooring Systems jobber for tiden tett med Hitachi Rail om en rekke nye prosjekter, inkludert; Trans Pennine Express, Abelio Scot Rail, West of England og IEP Great Western Main Line / East Coast Main Line. Alle kjøretøyer har Coral Classic FR i vestibylområdene, og Abelio Scot Rail-prosjektet har også Coral Move FR-tepper i salongene.

Last ned Hitachi Rail Case study

Hitachi Rail Coral Move FR 2018
Tessera railway flooring

East Midlands Trains

Det er få miljøer som er mer utfordrende for gulvbelegg enn innsiden av en travel salongvogn. Spesifikasjoner som er involvert i interiøret som passer ut av nytt og oppusset rullende materiell, må være sikre på at deres valgte produkter har den eksepsjonelle holdbarhetsnivået som kreves for å opprettholde utseende og ytelse, til tross intensiv trafikk, tung bagasje og vogner, og de strenge rengjøringsregler pålagt i persontransportmiljøer.

Last ned East Midlands Case study

Dutch Railways

Dutch Railways, den viktigste passasjerjernoperatøren i Nederland, gjennomfører et stort flåte moderniseringsprosjekt. 250 intercity dobbeltdekketog blir renovert.

Last ned [Casestudie Dutch Railways] (dokument: 22201)

Marmoleum Striato - Dutch railways
Translink NI Railways Coral

Translink NI Railways

Translink NI Railways oppgraderte nylig sitt rullende materiell med 20 nye Class 4000-tog fra CAF i et av de største anskaffelsesprosjektene noensinne. De nye togene gikk i drift gjennom 2011 og 2012 og kan skilte med en rekke forbedringer av interiør og utvendig design som har brakt flåten rett oppdatert og forbedret kundeopplevelsen betydelig.

Last ned [Translink NI Railways case study] (dokument: 22204)

Kiwi Rail

KiwiRail, New Zealands største jernbanetransportoperatør, legger seksten nye 'panoramavogner' til sin flåte av premium turisttog for å forbedre passasjeropplevelsen til ferierende fra hele verden når de reiser gjennom noen av landets mest spektakulære og ærefrykt inspirerende Forbo Flooring Systems har samarbeidet med Barnacle Design, Auckland-baserte designkonsulenter, for å levere moderne tekstilbaserte gulvbelegg til de nye vognene.

Last ned [Kiwi Rail Case study] (dokument: 22203)

Kiwi Rail
Russian Railways

Russian Railways

For å jobbe i nært samarbeid med Transport Technic, en russisk distributør med omfattende ekspertise innen betjening av jernbaneoperatører, sikret Forbo den nødvendige sertifiseringen for å overholde russiske brannsikkerhetsbestemmelser og fullførte forsøk med to av sine høye ytelser kommersielle vinylgulvbelegg. over 30 000 kvadratmeter av de to sertifiserte gulvbeleggene er siden blitt levert til Russian Railways 'datterselskap, Moscow Locomotive Repair Works, for bruk i renovering av elektriske togvogner som del av et pågående flåtemoderniseringsprosjekt.

Last ned [Russian Railways Case Study] (dokument: 26416)

Auckland Transport

Forbo Flooring Systems leverer gulvbelegg for en flåte på 57 nye elektriske tog som bygges av den spanske togbyggeren, Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) for Auckland Transport, en nyopprettet lokal myndighetsorganisasjon som leder spiss for utviklingen av et nytt integrert transportsystem i hele New Zealands største by.

Last ned [Auckland rail case study] (dokument: 22205)

Auckland Transport Tessera
Virgin Rail

Virgin Trains East Coast

Da Virgin Trains East Coast overtok østkysten av franchisen i 2015, tok den beslutningen om å pusse opp og ommarkere sin flåte av tog. En av de spesielle utfordringene som Virgin Trains East Coast stod overfor, var å velge et gulv som var estetisk tiltalende, i samsvar med alle brann- og sikkerhetsstandarder, samtidig som de er slitesterke og enkle å rengjøre. Forbo Flooring har den bredeste porteføljen av gulvprodukter for skinner, og kan derfor lett krysse av alle nødvendige kasser. Med en nyskapende tilnærming ble prosjektet fullført innen 18 måneder fra den opprinnelige utformingen til installasjon.

[Last ned casestudie] (dokument: 91613)